RĂZBOI între Turcescu şi Sorina Matei! Jurnaliştii şi-au adus ACUZAŢII GRAVE

| 05 dec, 2014

Robert Turcescu și Sorina Matei, foști colegi la B1 TV, au ajuns să se certe. Chiar dacă Turcescu ”s-a spovedit” chiar în emisiunea Sorinei când a recunoscut că a fost ofițer sub acoperire, acum cei doi par a fi dușmani.

Turcescu i-a reproșat realizatoarei de la B1 TV că a fost pe la Cotroceni după ce a plecat de la România TV și că este cenzurată de acționarul Sorin Oancea să vorbească la televizor despre personaje ca Victor Ponta, Liviu Dragnea sau Sebastian Ghiță. Redăm mai jos conversația dintre cei doi purtată pe o rețea de socializare.

”Sorina Matei: Nu. Jurnalistii n-au ce cauta in partide. Facebookul e un loc de comunicare, de exprimare, de socializare.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: N-ai inteles. "Partid"e denumirea provizorie. Daca faceam un grup pe FB iesea o tristete. S-ar putea sa nu fie niciodata un partid.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Iar aia cu jurnalistii las-o balta. De ce jurnalistii ca tine scriu pe blog de le cade mina despre Ghita, iar la B1, in emisiune, nu poti vorbi despre el si afacerile lui?

Sorina Matei: Am vorbit si am scris. Imi pare rau ca nu te uiti. Chestiunea cu partidul nu e deloc ok.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Iar daca jurnalistii n-au ce cauta in partide, au ce cauta la Cotroceni dupa ce pleaca de la Ghita?

Sorina Matei: Nu stiu la ce sau cine te referi cu Cotroceniul, zau. Partidul e o prostie...Partidele sunt pentru politicieni.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: La tine

Sorina Matei: Eu nu am fost la Cotroceni ieri pentru ca sunt racita. Si acum am febra. Repet, asta cu partidul nu cred ca are legatura cu presa. Asta e parerea mea. Am dreptul la o parere.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Nu ieri, Sorina. Atunci, dupa plecarea de la Romania TV

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Inainte de venirea la B1

Sorina Matei: Pai si care-i problema? Am dreptul la o parere cum ai si tu. Eu nu sunt de acord cu partidele. Jurnalistii n-au ce cauta. iar facebookul este un loc de comunicare libera. Si spre linistea ta, n-am fost la Cotroceni. Am fost acasa. 2 luni.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Apropo., Oancea tot cu interdictii editoriale despre "familia" lui Ponta, Dragnea, plagiat, Ghita, Negoita si altii opereaza?

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Presa libera si oameni liberi ziceai?

Sorina Matei: Cred ca daca ai o problema cu B1 si domnul Oancea trebuie sa o rezolvi acolo. Eu nu am o astfel de problema.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: N-am nicio problema, Sorina. Le-am lasat in urma. Chiar si pe cele cu "domnul" Oancea. Doar mi-e sila de ipocrizie. Si cred ca si lui Basescu i s-a facut sila la un moment dat, remember?

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Hai, sa ne oprim aici. Te las sa te bucuri de libertatea editoriala de la B1 si de la "domnul" Oancea.

Robert Nicolae Schengen Turcescu: Cind ti se ia de atita "libertate" editoriala te astept la Nasul TV”.

BOMBĂ! Ion Cristoiu dă de PĂMÂNT cu DEONTOLOAGA lui Băsescu, Sorina Matei

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

5 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
07 dec, 2014
ion hiuhiu
Razboiul intre Robert si Simona
Robert trebuie sa dispara o buna perioada de timp iar ,Simona vrea sa para cea ce nu este,onulitate ca ziarista dar cu gura mare.
07 dec, 2014
UN OM RESPONSABIL
rOBERT tURCESCU SI sORINA Matei
Nu-mi place de loc emisiunea Sorinei Matei. Nu stiu cum se face ca subiectele ei pe aceeasi tema tin cate o saptamana si sunt inafara realitatii momentului. Inca dupa plecarea lui Turcescu de la B1 TV, am observat la Sorina Matei un fel de raca la adresa lui. Stia Turcescu ce stia cand i-a spus acesteia ( in seara cu recunoasterea ca a fost ofiter acoperit ) sa se controleze in interior. Imi pare rau Sorina Matei, dar nu vei reusi sa te ridici la nivelul jurnalistic a lui Turcescu nici in doua vieti.
07 dec, 2014
GOGU
Pe bune
Sa il pupati voi si toti psd-istii in dos pe Turcescu, si daca nu va e cu suparare si pe mine!
08 dec, 2014
Sion vasile
voi sa ne pupati in cur.
voi nu puteti fafe acelasi lucru?Sa ne pupati in cur.
07 dec, 2014
Job Job
operatori on line
Cele mai sigure oferte de lucru! Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ