“Războinicul” Predoiu a ieșit la atac sau cum să cazi în ridicol repede și bine

| 26 iul, 2014

Ieșirea amenințătoare a lui Predoiu face dovada unei frustrări provenite nu numai din faptul că scorul lui se ridică doar la nivelul marjelor de eroare ale sondajelor de opinie, ci și din cauză că el pare că nu se poate impune drept un candidat viabil în cursa pentru Cotroceni.

Visându-se încă prezidențiabil, Cătălin Predoiu se dă viteaz pe Facebook în încercarea de a se poziționa pe picior de egalitate cu Victor Ponta în ideea în care bătălia din turul II al prezidențialelor i-ar aduce pe cei doi față în față. Declarațiile lui Predoiu vin în contextul în care premierul a declarat într-un interviu recent că va candida la alegerile din toamnă urmând să ceară sprijinul PSD în cadrul Consiliului Național de pe 29 iulie.  Carevasăzică, “războinicul” Predoiu a ieșit la atac și ne arată cum poți cădea în ridicol repede și bine.

Citeşte şi: De ce este favorit Victor Ponta în cursa pentru Cotroceni


Cum nu-și vede lungul nasului, prezidențiabilul PDL a început să-și facă campanie, transmiţând mesaje de intimidare lui Victor Ponta și de mobilizare către liberali și democrat-liberali. "Ponta a spus ca cel mai dificil adversar ar fi fost Antonescu. Îi transmit ca eu nu voi fi dificil, ci pur si simplu distrugător pentru el si clica din spatele lui. Eu nu-i voi crea probleme, ci pur si simplu îl voi invinge. Indiferent cine va candida de la noi, Johannis sau subsemnatul, in urmatoarele luni Ponta va avea de-a face cu mine într-un mod pe care nu-l va uita. Chem armata PDL şi PNL să se mobilizeze! Lupta a început!", notează Predoiu pe Facebook.

Citeşte şi: Falcă dă din casă – competiţia Iohannis - Predoiu, praf în ochii electoratului de dreapta


PNL și PDL se întâlnesc sâmbătă în cadrul congresului comun al celor două formațiuni pentru a adopta statutul Alianței Creștin Liberale Partidul Național Liberal — Partidul Democrat Liberal, urmând ca la scurt timp după să fie anunțat și candidatul oficial susținut de ACL în cursa prezidențială. Din nefericire pentru Predoiu, care deja se umflă în pene ca un cocoș pregătit de luptă, sunt slabe șansele ca PDL să dea prezidențiabilul și pe bună dreptate dacă este să analizăm datele sondajelor din ultima perioadă. Rezultatele caselor de sondaje, cu mici diferențe, îl poziționează pe Klaus Iohannis cu mult peste Cătălin Predoiu, făcându-l astfel alegerea naturală pentru dreapta.

Citeşte şi: VICTOR PONTA: Voi candida la PREZIDENŢIALE. Marţi voi cere sprijinul partidului meu


Pe de altă parte, ieșirea amenințătoare a lui Predoiu face dovada unei frustrări provenite nu numai din faptul că scorul lui se ridică doar la nivelul marjelor de eroare ale sondajelor de opinie, ci și din cauză că el pare că nu se poate impune drept un candidat viabil în cursa pentru Cotroceni, iar aici ne referim atât la modul în care este perceput în cadrul partidului – deja s-au anunțat Macovei și MRU doritori de a fi incluși în procesul de selecție -, dar și la nivelul întregii alianțe – acesta nu reușește să-l detroneze pe Iohannis. Practic, Predoiu nu face decât să-și încordeze mușchii în condițiile în care nici măcar nu va avea posibilitatea să intre în arenă.


loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
29 iul, 2014
iulian manzana
ROMANI PROSTI!
NU POT SA CRED CA LUMEA E ATAT DE OARBA INCAT SA SUSTINA IN CONTINUARE CA PONTA E CEL MAI BUN CANDIDAT...FRATILOR...TREZIREA....DREAPTA TREBUIE SA CASTIGE...TREBUIE SA NE SCAPE DE CIUMA ROSIE...IAR PRESEDINTELE O SA FIE DOAR UNUL : CATALIN PREDOIU
29 iul, 2014
Serban Visan
PREDOIU PRESEDINTE
Cea mai mare surpriza va avea loc in noiembrie cand Predoiu o sa fie presedintele Romaniei!! Este de departe cel mai potrivit dintre toti candidatii...iar sondajele facute pe 1300 de persoane...facute asa cum sunt facute...au relevanta ZERO...asa ca dna Elena Constantin...sunteti un jurnalist de 2 lei :)
26 iul, 2014
TRAIAN BĂSESCU
VREAU PREŞEDINTE ŞI EU
PREDOIU ESTE PROSTUL CARE NU ARE UNDE FACE CRĂCIUNUL ...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ