RĂZBOIUL ÎN JUSTIȚIE continuă. Laura Codruţa Kovesi, audiată în CSM

| 13 oct, 10:03

Şefa DNA va fi audiată vineri în CSM, pentru a-şi susţine punctul de vedere legat de raportul Inspecţiei Judiciare (IJ) privind activitatea conducerii Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Secţia pentru Procurori a CSM, care s-a întrunit, marţi, a stabilit ca analiza raportului Inspecţiei Judiciare cu privire la activitatea managerială a DNA să se deruleze pe parcursul mai multor şedinţe de secţie.

În şedinţa de marţi au fost stabilite primele măsuri în cadrul calendarului de analiză a raportului Inspecţiei Judiciare având ca obiect „eficienţa managerială şi modul de îndeplinire a atribuţiilor ce decurg din legi şi regulamente, de către conducerea structurii centrale a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, precum şi respectarea normelor procedurale şi regulamentelor de către procurori şi personalul auxiliar de specialitate din cadrul parchetului vizat”.

Procurorul Gheorghe Stan, inspector şef adjunct al Inspecţiei Judiciare, este chemat în şedinţa Secţiei pentru procurori a CSM luni, 16 octombrie, ora 10.00, iar în aceeaşi zi, la ora 12.00, trebuie să se prezinte la Secţia prntru procurori a CSM coordonatorul echipei de control, procuror inspector Elena Rădescu.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ