Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier. Ministrul Transporturilor, dus de urgență la Floreasca

| 15 iul, 11:51

În drum spre Guvern, ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a fost victima unui accident de circulaţie care a avut loc în Capitală. Impactul a fost unul violent. Imagini de la fața locului, AICI.

Ceasul rău pentru ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc! Cu puțin timp înainte ca ședința Consiliului Executiv al PSD să înceapă, mașina în care se afla acesta a făcut accident.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc în jurul orei 10:00, pe Strada Alexandru Ioan Cuza/Str. Iacob Negruzzi.

În accident au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate.Ministrul nu era la volan, dar a ajuns la spital.

Demnitarul acuza ceva dureri şi, drept urmare, a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, pentru o serie de investigaţii medicale.

Conform primelor date, starea lui Răzvan Cuc este în general bună, dar acuză dureri la coloană şi la mâna stângă.

În urma evenimentului rutier, a rezultat o victimă, un bărbat în vârstă de 36 de ani, pasager într-unul dintre autoturisme.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0.

VEZI IMAGINI de la locul accidentului AICI.

Sursa foto: Realitatea TV, Digi 24

Tag-uri: Razvan Cuc
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ