Reacția dezumflată a lui Mircea Badea la aflarea rezultatelor

| 17 noi, 2014

REZULATATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Realizatorul emisiunii "În Gura Presei", Mircea Badea, a comentat înfrângerea premierului Victor Ponta la alegerile prezidențiale 2014, în cadrul emisiunii "Ediție Specială", de la Antena 3.

"Eu nu înțeleg ce se întâmplă în această țară. Am senzația că mi-am pierdut zece ani în care puteam să fac multe alte lucruri cu mult mai puține costuri. E un moment care mă va schimba. Eu personal n-am cum să mai fiu același", a spus Mircea Badea.

REZULATATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Primul moment ce l-a schimbat a fost arestarea lui Dan Voiculescu, a precizat realizatorul "În Gura Presei".

Citește și: Lucian Mândruță, mesaj cu gust amar pe Facebook

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

22 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 noi, 2014
Gabriel Marinescu
Bine le mai sta...
Dupa ce mai ca plezneau de fudulie si mictionau ziua in amiaza mare pe toti cei cu pareri diferite de ale lor si ale stapanului lor,acum atat mircea badea(nu merita cu litere mari)cat si mihai gadea(de asemeni)sunt asemeni unor cauciucuri sparte,ca niste roti cu pana de cauciuc ce se tarasc pana la proxima vulcanizare...E frumos,chiar superb sa vezi cum se face dreptate cu oameni din acestia care se cred rude cu Dumnezeu sa mai si "cada"asa din inaltimi,sa invete ca modestia califica etic si moral un OM!
19 noi, 2014
cunitchi dumitru
badea cel mic
m-am convins te sfatuiesc sa nu mai faci spagatul ca sigur iti vei pierde creierul printre picioare!
19 noi, 2014
Sandu
Pentru badea(cu litera mica)
Bai badea esti un maaare mascarici....tu nu te uiti ma la tine oare?Sa nu spui cumva ca eu sunt basist de aceea spun lucrul asta. Nu .Nici eu nu l-am suportat pe Basescu vreodata. Dar tu esti o marioneta ,un papitoi de 2 lei cel mai mascarici pe la tv pe care l-am vazut vreodata si cu asta am spus totul. Si cred ca majoritatea oamenilor sunt de acord cu mine. Sper sa ajungi sa citesti mesajul asta si sa fii de acord cu mine. Nu de alta dar esti atat de meschin si mizerabil ca om.
19 noi, 2014
Ioan
Tu nu iti dai seama mai cretinule ca 80 % dintre romani le creste tensiunea cand te vad pe tine la tv ? Dute la polul nord mai ca nu o sa-ti simta nimeni lipsa din contra
18 noi, 2014
Cosmin
Cele mai sigure oferte de lucru!
Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email:
[email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ