PONTA, declarație dură: Băsescu şi Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae și Elena Ceaușescu

| 08 feb, 23:53

Traian Băsescu şi Elena Udrea au fost vârfurile unor ilegalităţi, precum Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de 1989, dar alături de ei au fost şi alte persoane, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că este convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească.

 

Citeşte şi: AVIZ POZITIV pentru arestarea ELENEI UDREA

"Sunt convins că toţi cei care sunt vinovaţi trebuie să plătească şi sunt convins că nu s-au comis toate de către un singur om. Sigur, Băsescu şi Udrea au fost vârfurile, cam cum au fost Nicolae şi Elena Ceauşescu înainte de '89, dar să spunem că doar ei...ştim foarte bine că nu", a spus Ponta la România TV, precizând să se referă la politicieni din opoziţie care pregătesc noi majorităţi de guvernare.

Deputaţii din Comisia juridică au adoptat raport favorabil, duminică, la cele trei solicitări ale DNA încuviinţare a arestării deputatei Elena Udrea, două în dosarul "Microsoft" şi una în dosarul ”Gala Bute”.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ