Reacția Serenei Williams după ce a fost înfrântă de Simona Halep

| 22 oct, 2014

Americanca Serena Williams, care stă de aproape doi ani pe prima poziție a clasamentului mondial, a fost foarte succintă în comentarea eșecului sever suferit azi, la Turneul Campioanelor, în fața româncei Simona Halep.

Serena Williams (33 de ani) a pierdut meciul cu scorul de 6-0, 6-2, rezistând doar o oră și cinci minute în sala din Singapore care găzduiește Turneul Campioanelor.

”Pe scurt, Simona Halep a jucat grozav. Good job and Good luck”, a scris campioana din Statele Unite, care câștigase ultimele 16 partide jucate la Turneul Campioanelor.

Serena Williams a făcut 36 de greșeli neforțate în partida cu Simona Halep, în timp ce românca a greșit doar de 11 ori. 

”Sunt foarte fericită că am câștigat. A fost cel mai bun meci din viața mea. Am făcut o treabă bună pe teren și mă simt bine aici, în Singapore”, a spus și românca în vârstă de 23 de ani într-o scurtă intervenție pentru site-ul WTA.

Pentru americancă urmează duelul cu canadianca Eugenie Bouchard, un succes asigurându-i un loc în semfinale. 

De cealaltă parte, Simona, care are deja două victorii (6-2, 6-3 cu Eugenie Bouchard), se va duela cu Ana Ivanovici, învinsa Serenei din prima etapă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ