Reacția SURPRINZĂTOARE a lui Robert Turcescu la votul aleșilor în cazul Udrea

| 10 feb, 09:06

Jurnalistul descoperit, Robert Turcescu, a comentat pe pagina sa de Facebook evenimentul principal al zilei, votul din Parlament pentru începerea urmăririi penale în cazul Udrea.

"Ce viteza, dom'le, ce viteza... Vosganiane, Borbely, pregatiti-va, n-o sa aveti timp nici de micul dejun daca se misca tot asa colegii vostri! Sau, stai, la voi nu e cazul?! Ahammm, pricepui...", au fost cuvintele scrise de Robert Turcescu.

Citeşte şi: ULTIMELE ORE DE LIBERTATE: Cererile de arestare ale Elenei Udrea, publicate în Monitorul Oficial

Cele trei cereri de arestare a Elenei Udrea, aprobate de Parlament, au fost publicate imediat după miezul nopţii în Monitorul Oficial. Fostul ministru al Dezvoltării poate fi arestat în dosarele „Gala Bute” şi „Microsoft” pentru care procurorii DNA au cerut instituirea acestei măsuri preventive, potrivit Gândul.

Deputaţii au avizat favorabil, într-o şedinţă care s-a terminat luni după miezul nopţii, cele trei cereri de arestare formulate de procurori pe numele Elenei Udrea. De asemenea, ei au aprobat trei cereri de începere a urmăririi penale a fostului ministru.

Toate hotărârile au fost publicate în Monitorul Oficial, Elena Udrea putând fi arestată.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ