Reacţia ACIDĂ a PNL după demiterea lui Stelian Tănase

| 23 sep, 11:37

PNL și UDMR doresc o discuție cu președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, pe tema situației de la televiziunea publică, a declarat, miercuri, copreședintele liberalilor Alina Gorghiu.

"Este o situație extrem de dificilă și PNL, cel puțin în ultimele luni, a ridicat subiectul crizei din TVR de nenumărate ori și am ajuns la concluzia, împreună cu Kelemen Hunor, că ar fi minunat să provocăm o discuție cu Liviu Dragnea pe această temă, să încercăm să lămurim ce vrem să facem pe mai departe cu TVR, pentru că schimbarea, decapitarea conducerii TVR în condițiile în care nu ai o viziune pe ce urmează să faci nu rezolvă situația. Nu rezolvă nici problema datoriilor, care sunt undeva peste 150 de milioane de euro, nu rezolvă nici problema personalului, nici problema de viitor", a afirmat Gorghiu, după întâlnirea liderilor PNL cu președintele UDMR, Kelemen Hunor.

Ea și-a exprimat speranța că PSD va accepta o astfel de discuție. "Dacă vom reuși să facem această întâlnire și să aflăm în cadrul acestor discuții care este perspectiva PSD cu privire la TVR, să încercăm să o ajustăm, să găsim o soluție benefică pentru această instituție m-aș bucura foarte tare. Apelul nostru este făcut încă de ieri, îl dublează UDMR astăzi. Sperăm să avem o poartă deschisă la PSD", a arătat Gorghiu.

Liderul PNL a arătat că această discuție ar trebui să aibă loc săptămâna aceasta.

La rândul său, copreședintele PNL Vasile Blaga a susținut că printr-o schimbare a actualului șef al TVR, Stelian Tănase, nu se produce nicio modificare a situației televiziunii publice.

Citeşte şi: Stelian Tănase a fost demis de la TVR

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ