Reacţia DURĂ a lui CTP la adresa lui Băsescu: Respirasem ușurat că nu mai trebuie să-mi astup ambele nări

| 25 feb, 12:11

"Omul acesta, care face tot ce poate pentru a rămâne în istoria României ca un bun mesean, cum l-a definit patroana de la cârciuma Jariștea, continuă să jignească până la Dumnezeu inteligența și bunul simț ale unui cetățean normal la cap", scrie editorialistul Cristian Tudor Popescu.

"Respirasem ușurat că nu mai trebuie să-mi astup ambele nări, nu doar una, ca d-na Vidra, și să scriu despre T. Băsescu, odată ce nu mai e președinte. Imposibil. Omul acesta, care face tot ce poate pentru a rămâne în istoria României ca un bun mesean, cum l-a definit patroana de la cârciuma Jariștea, continuă să jignească până la Dumnezeu inteligența și bunul simț ale unui cetățean normal la cap. Zice T. Băsescu, la B1 Tv: „După ce au apărut fotografiile de la Paris cu Elena Udrea, am avut decretul de demitere a lui Coldea scris pe masă”, scrie Cristian Tudor Popescu în gândul.info.

Pe ce bază? „Păi, toată lumea știa, bănuia că pozele alea nu puteau fi făcute de niște paparazzi”.

Citeşte şi: Traian Băsescu l-a DESFIINŢAT pe un jurnalist "băsist": Lingăii aștia de clanțe

Deci: șeful statului, șeful Consiliului Suprem de Apărare a Țării scrie demiterea directorului operativ al Serviciului Român de Informații pentru că „toată lumea știa” că pozele de la Paris, neputând fi făcute de ziariști de scandal, sunt, „cu siguranță”, o realizare a serviciilor secrete românești - în cârdășie cu cele franțuzești, mai plusa T. Băsescu.

Aceasta este exact formula cu care Stalin executa demitarii căzuți în dizgrație: „kak izvestno”, după cum se știe. De către cine, cum, care, de unde - n-are importanță, Tovarășul a zis că se știe, deci, umflați-l pe cutare.

Pe acest probatoriu, pentru că era vorba de amica lui de cruce, T. Băsescu hotărâse decapitarea SRI. Întrebat de ce nu l-a demis pe șeful plin, pe G. Maior, fostul președinte răspunde, năucitor, că „era mai greu, aveam nevoie și de aprobarea Parlamentului”.
Deci: turbat că îi era călcată Vidra pe coadă, T. Băsescu voia cu tot dinadinsul să reteze un cap SRI, nici măcar pe cel pe care îl considera vinovat, ci pe cel mai ușor de înlăturat!

Citeşte şi: INCREDIBIL! Cu ce mașină CĂRA Dorin Cocoş șpăgile din Microsoft

După care, T. Băsescu primește din partea SRI un raport, potrivit propriei declarații, „foarte convingător”, din care rezultă indiscutabil neimplicarea vreunui serviciu secret în pozarea Vidrei pariziene. Și uite-așa, n-a mai putut să dea pe nimeni afară, după cum îi era pofta...

La acest nivel de logică, responsabilitate și decență prezidențială nu mai pot replica decât cu două linii de dialog:
Elena Udrea, pe Facebook:
- Nu mai bine mă ardeți pe rug?
Radio Erevan:
- Îi răspundem doamnei Udrea că o ardem, dar nu pe rug.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

6 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
25 feb, 17:43
mirko
Acum 20 de ani ma uitam la CTP ca la un mare ziarist ... azi ma uit la el cu mila... Cum poti manipula in halul acesta ? Pe Coldea l-ar fi dat afara in conditiile in care ar fi fost implicat SRI-ul in actiuni de spionaj in afara tarii...Daca i s-a dat un raport din care rezulta ca nu a fost SRI-ul (sau i-au aratat pisica ceea ce eu nu cred ) , a reactionat ca un presedinte responsabil ... ce-i asa de greu de priceput? Concluzia...: manipuleaza cu tupeu...
25 feb, 16:50
O cititoare
Domnule CTP,
ati inmagazinat atata ura care exhala prin toti porii. Precis asta face placere unui anume public dornic de trivialitati dar nu va situeaza pe o treapta superioara, dimpotriva !
25 feb, 14:33
Tibi
Munca la domiciliu
Cea mai accesibila oferta de lucru! Suntem in continua extindere, cu mari perspective pentru perioada urmatoare! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]
25 feb, 13:54
gelu
MAI POPESCULE DA NISTE BATISTE PENTRU TAMBAL NU AI? CA SA ACOPERI BATAILE PE CARE LE ADMINISTRAI NEVESTII, ASA CA UN BUN LOCATAR, NU COMESEAN...?? NU VEZI CA ESTI IN TROGLODIT FOST JURNALIST ILIESCIAN, JEGOS??? DU-TE MA SI FA-O PE COPILUL DE MINGI, CA PLICTISESTI LUMEA CU CRANIUL TAU SI FRUNTEA PAN' LA CEAFA!!!!
25 feb, 12:26
Ionica
CTP despre Basescu
Ctp vede tot si stie tot.Dar despre tenis de camp.Ca prea bate campii.
Tot copil de mingii a ramas si nu se mai poate schimba,desii,isi permite,in majoritatea cazurilor,sa dea sentinte...Asa ca musiule
"ciocu mic",ca risti sa ti-l reteze cineva,care te cunoaste bine...

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ