Reactia HALUCINANTA a lui Mircea Badea în cazul tinerei violate în Vaslui

| 23 iul, 08:57

Mircea Badea este indignat de decizia luata de magistrati in cazul fetei violate din Vaslui. El considera ca cei sapte tineri ar trebui sa fie pedepsiti dur.

"Populaţia României e laxă, atitudinea generală e flască, suntem vegetali, suntem reflexivi, suntem interesaţi de (...) emisiuni cu bucătari (...) Asta până când 'hop, a omorât-o pe mama', 'hop, a violat-o pe soră-mea'. 'Păi cum, justiția nu-și face treaba? E inadmisibil!' Păi cum, nu te mai uiți la emisiuni cu bucătari? ", a spus Mircea Badea.

"Justiţia în România, cu toată dragostea pentru ideea de justiţie, este odioasă. Faptul că s-a întâmplat asta la Vaslui nu este decât un detaliu semnificativ al unui lung şir de porcării care se întâmplă în justiţia din România", a mai spus Mircea Badea. ”Am citit pe site-ul Lumea Justiției când un violator nu mai este considerat pericol public. Deci nu mai este considerat pericol public când își recunoaște fapta. E tare, îmi place mult justiția în care trăim”, a mai ținut să precizeze Mircea Badea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
23 iul, 09:48
ionescu ovidiu gheorghe
Lăsați-o baltă!!
Violul este tema zilei în această săptămână???Discuția asta e problema??? Nuuuuuuuuuu! E un bun prilej de a lovi în justiția independentă ca mâine-poimâine când aceasta îl va „viola” pe ponta, acesta să se dovedească a fi o „victimă” a aceleași justiții care-i eliberează pe tinerii respectivi. Lăsați-o baltă de discuție total anapoda din punct de vedere al analizei cazului cât al concluziilor pripite a diverșilor „specialiști”în frunte cu gâdea și actorul ăla care ne-a păcălit să-l votăm europarlamentar. Rușii aduc flotilla de avioane cu rază lungă de acțiune la Marea Neagră șo nouă „ne arde de violuri!”
23 iul, 14:46
Ma-ta-i bine?
Ionel, Ionelule
Iti doresc sa te f'''ta in cur un avion rusesc. Poate o sa-ti si placa!

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ