Mircea Badea, despre arestarea lui Horia Georgescu: Cât a fost Băsescu în funcţie, Kovesi a zis doar miau,miau

| 16 mar, 18:18

"Noi am vrobit la Antena3, pe parcursul anilor, despre lucrurile marsave pe care le faptuia Georgescu-Giumbix . De la abuzurile pentru deservirea lui Basescu pana la averea sa complet nejustificata. Ne-am ales cu tone de injuraturi cum ca atacam statul de drept, iar eu personal si cu o condamnare, pentru ca i-am stricat imaginea. Sper ca onoratelor instante sa le crape acum obrazul de rusine", a scris Mircea Badea pe blog.

"Horia Georgescu a fost retinut pentru coruptie. E la puscarie!!! Bine!!!

Madam Kovesi descopera, dupa ce a plecat Basaul, ca toti colegii ei de sistem basist sunt corupti. Cat a fost Basescu in functie, doamna Kovesi a zis doar miau,miau. Acum brusc a luat lumina. Multa lumina. In cazul lui Giumbix a fost si mai  simplu: l-a hartuit in instante pe baza de integritate pe actualul sef al doamnei Kovesi: domnul Iohannis.

Citeşte şi:  Elena Udrea aruncă BOMBA! Ştie cine URMEAZĂ după Horia Georgescu

Treaba e asa: noi am vrobit la Antena3, pe parcursul anilor, despre lucrurile marsave pe care le faptuia Georgescu-Giumbix . De la abuzurile pentru deservirea lui Basescu pana la averea sa complet nejustificata. Ne-am ales cu tone de injuraturi cum ca atacam statul de drept, iar eu personal si cu o condamnare, pentru ca i-am stricat imaginea. Sper ca onoratelor instante sa le crape acum obrazul de rusine.  Una peste alta, traiesc o mare satisfactie ca acest nenorocit e acum la puscarie, dar nu ma mint nici o secunda in legatura cu sistemul care l-a varat acolo",  a publicat Mircea Badea pe blog.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
17 mar, 00:03
nic
Mai Rudotel, asta cu "miau, miau" e replica iubitului tau tonta!!!
16 mar, 18:52
rares
mircea badea
Mircea Badea un nebun cu diploma:)

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ