Reacţia lui Dan Negru la condamnarea lui Diaconescu: Fiecare televiziune are în ea o particică din DD

| 04 mar, 15:56

După condamnarea lui Dan Diaconescu la 5 ani şj jumătate de închisoare, realizatorul Dan Negru a constatat că toate posturile TV au difuzat această ştire exact în stilul OTV, ajungând la concluzia că "fiecare televiziune are în ea o particică din DD."

"Cu vreo 15 ani in urma prezentam lansarea unui model auto in Romania si in pauza evenimentului am stat la taclale cu Dan Diaconescu. Abia isi lansase OTV-ul, PrimaTv era in plina crestere,TVR avea forta lui Lazarov ,Pro si Antena aveau publicul lor….Asta era toata piata tv atunci…Mi-a povestit ca vrea sa lanseze un nou curent in televiziune si ca va deveni trendsetter revolutionand late-night.-ul. Pe atunci regii late-night-ului erau Calinescu si Tuca..Fireste, nu l-am crezut..Nu-I cunosc bubele din afara televiziunii, dar azi am vazut pe toate canalele tv stirea condamnarii lui, difuzata exact asa cum a inceput OTV-ul:senzational, cu burtiere mari si colorate si cu ecranul spituit in alte ecrane mici…Atunci nu l-am crezut…Acu ma uit la tv si imi dau seama ca totusi a reusit. Fiecare televiziune are in ea o particica din DD...", a scris Dan Negru pe Facebook.

Citeşte şi: Lucian Mândruţă, despre condamnarea lui Diaconescu: BUBA a fost spartă. DD va duce şi el mâna la nas, ca doamna UDREA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mar, 16:13
basescu,criminalul de romani
doi tembeli analfabeti
si negru, si hotul draconescu,circari de mahala.doi isterici cu sechele
pe mecla.numai pubicati mizeriile unor derbedei inculti.
ce au facut haimanalele bun pentru romani? nimic .!!!! numai greturi.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ