Reacţia lui Klaus Iohannis după ce a fost felicitat de SUA şi preşedintele CE

| 23 noi, 2014

Klaus Iohannis a postat, sâmbătă, pe contul său de Facebook, mulțumirirle sale adresate Statelor Unite si președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, pentru mesajele de felicitare pe care le-a primit după ce a câștigat Președinția României.

"Mulțumesc Guvernului SUA pentru felicitări și pentru mesajul de solidaritate, încredere și speranță în continuitatea bunelor relații dintre România și SUA. Reiterez încrederea mea în importanța parteneriatului strategic cu Statele Unite ale Americii, un element fundamental al politicii noastre externe", a scris, sâmbătă, Klaus Iohannis, pe Facebook.

De asemenea, președintele ales a transmis mulțumiri pentru felicitări și președintelui Comisiei Europene, Jean Claude Juncker: "Îi mulțumesc domnului Jean Claude Junker, Președintele Comisiei Europene, pentru mesajul său de felicitare. Sunt, de asemenea, nerăbdător să colaborez cu domnia sa în aplicarea agendei noastre comune pentru Uniune, pentru prosperitatea României și a întregului spațiu european".

Citeşte şi: Cristoiu scoate ASUL din mânecă: de ce OBAMA nu l-a felicitat pe Klaus Iohannis

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ