Reacţia lui Mircea Badea despre condamnarea lui Diaconescu: "Justiţia" nu m-a dezamăgit - pluton de execuţie

| 04 mar, 18:37

Unul din cele mai cunoscute personaje din peisajul media autohton, Mircea Badea, a comentat în stilul caracteristic ştirea zilei - condamnarea lui Dan Diaconescu la cinci ani şi jumătate de închisoare.

"Dosarele de santaj ale lui Diaconescu erau niste compuneri incoerente, infantile, cu pretentii de acte juridice. Dar "justita" nu m-a dezamagit nici de aceasta data: pluton de executie, mercenariat, scelerare, tot tacamul.

P.S. Pe cei care l-ai condamnat pe doctorul Bradisteanu in aberatia aia de dosar eu i-am blestemat. Crancen. In cel mai arhaic, autentic, sincer si profund mod cu putinta.", a scris pe Facebook realizatorul Mircea Badea.

Citeşte şi: SENZAȚIONAL. Dan Diaconescu intră în pușcarie: 5 ani și 6 luni

DAN DIACONESCU a fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare CU EXECUTARE în dosarul în care acesta a fost acuzat de şantaj. Decizia magistraţilor Curţii de Apel Bucureşti este definitivă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ