Reacţia lui Ponta după ce Băsescu a anunţat că s-a mutat la Scroviştea

| 30 mar, 18:12

Victor Ponta a declarat luni că nu cunoaște amănunte referitoare la mutarea fostului președinte Traian Băsescu la Scroviștea și că "n-a trecut așa ceva prin guvern".

"Nu citesc facebook-ul d-lui Băsescu. Întrebați-i pe cei de la RA-APPS. N-a trecut așa ceva prin guvern, nu mă ocup de pagina de facebook a d-lui Băsescu", a declarat luni Ponta, la Senat, întrebat de jurnaliști cum comentează anunțul făcut tot luni de fostul președinte, pe pagina sa de socializare, conform căruia s-a mutat "provizoriu" la Scroviștea, într-un spațiu deținut de RA-APPS.

Prim-ministrul Victor Ponta a fost întrebat și joia trecută dacă a aprobat acordarea unei locuințe provizorii, la Scroviștea, fostului președinte Traian Băsescu, răspunsul premierului fiind atunci că singura hotărâre pe care Guvernul a aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și a vizat alocarea locuinței "care se renovează acum".

"Guvernul nu a aprobat, nu trebuie să aprobe nimic, decât singura hotărâre de guvern pe care am aprobat-o a fost în baza legii care se referă la foștii șefi de stat și este o locuință, cea care se renovează acum. Restul, situația locativă a domniei sale (n.r. Traian Băsescu) nu este de competența Guvernului sau a mea, nu o cunosc și nu doresc să o comentez", a spus, joi, Ponta.

CITEŞTE ŞI Traian Băsescu S-A MUTAT în afara Bucureştiului

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
31 mar, 13:11
elena
Ponta, or esti prost, or faci pe prostul !
Pai , RA-RAPPS IN OGRADA CUI E ? Nu ne mai lua de fraieri !!!!!
31 mar, 09:28
ana roman
casa pentru presedinte
Legea spune ca un fost presedinte are dreptul de-a primi o casa de la fondul de stat .Ponta avea obligatia sa asigure casa atat pentru fostul cat si pentru actualul presedinte.Da-i prostului putere ...si iese ce vedem acum.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ