Reacţia lui Tăriceanu la plângerea DNA pe tema „bileţelului roz"

| 24 iun, 2014

Călin Popescu-Tăriceanu, preşedintele Senatului, are încredere că DNA va analiza conform legii plângerea penală pe care PMP a depus-o împotriva sa pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu.

'Un document, în general când îl transmiţi, îl trimiţi cu o notă de însoţire, ca să clarificăm lucrul acesta de la bun început şi lăsaţi povestea cu bileţelul roz a doamnei care se ocupă cu astfel de chestiuni. În privinţa plângerii făcute la DNA, sigur DNA va putea să analizeze. Justiţia, prin urmare, trebuie să funcţioneze. Parcursul normal şi firesc acesta este şi am încredere că DNA va proceda conform legii. În momentul în care intră Justiţia în funcţiune, eu mă abţin să mai comentez', a spus acesta, marţi, la Parlament.

Partidul Mişcarea Populară a depus plângere penală la Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, a anunţat, marţi, preşedintele PMP, Elena Udrea.

''PMP a depus plângere penală la DNA împotriva lui Călin Popescu-Tăriceanu pentru trafic de influenţă în favoarea omului de afaceri Dinu Patriciu, pentru că acesta îi cerea, pe când era prim-ministru, printr-un bileţel colorat, preşedintelui Băsescu să intervină la Parchet în favoarea prietenului său. Tăriceanu ar trebui să-şi dea de urgenţă demisia din fruntea Senatului. El este ultimul om care ar putea vorbi despre onoare sau Justiţie, în condiţiile în care acum nu este decât o marionetă în mâinile lui Dan Voiculescu şi ale tuturor celor care au probleme cu legea şi vor să scape nepedepsiţi după ce au prăduit România. Sunt convinsă că DNA-ul de acum va putea face mult mai multă lumină în acest caz decât Parchetul General de atunci pe care majoritatea PNL - PSD îl controla'', a spus Udrea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ