Reacţia lui Tiberiu Iacob Ridzi la atacul murdar al lui Băsescu: Şi dumnealui este tatăl a două fete

| 05 mar, 12:58

Tiberiu Iacob Ridzi, soţul Monicăi Iacob Ridzi, a declarat la România TV că "nu ştie dacă i-ar mai spune ceva" lui Traian Băsescu în urma declaraţiilor pe care le-a făcut în 16 februarie, potrivit cărora Monica Iacob Ridzi face parte dintr-o "generaţie ratată". Totuşi, primarul Petroşaniului a adăugat: "I-aş spune că şi dumnealui este tatăl a două fete, care sunt de vârsta soţiei mele".

Întrebat dacă i-ar spune ceva fostului preşedintelui dacă s-ar întâlni faţă în faţă cu el, în urma declaraţiile sale în care a catalogat-o pe soţia sa ca făcând parte din "generaţia tânără ratată", Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că: "Nu ştiu dacă aş putea să-i mai spun ceva lui Traian Băsescu după declaraţiile sale(...) Este dezamăgitor stigmatul pe care domnul fost preşedinte l-a pus pe o generaţie. Dacă generaţia tânără este o generaţie ratată, în comparaţie cealaltă genraţie este foarte bună. Asta lăsăm la aprecierea tuturor."

Citeşte şi: „Ridzi face parte dintr-o generaţie ratată”. Declaraţia incendiară făcută de Traian Băsescu

Totodată, primarul oraşului Petroşani a adăugat: "Soţia mea nu îşi merita locul în această interpretare pentru că ea nu a fost acuzată că a furat vreun ban. Ea este acuzată de abuz în serviciu."

În schimb Tiberiu Iacob Ridzi a făcut în referire la fiicele lui Traian Băsescu, care sunt din apropiate de vârsta soţiei sale, din aceeaşi generaţie.   "I-aş spune că şi dumnealui este tatăl a două fete, care sunt de vârsta soţiei mele".


Traian Băsescu a atacat-o dur pe Monica Iacob Ridzi în 16 februarie la o emisiune de la TVR, deşi aceasta i-a fost loială atât lui cât şi Elenei Băsescu. Fostul preşedinte s-a delimitat de ea imediat ce aceasta a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului.

Fostul şef de stat a declarat atunci că: "Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri din care face parte (...) din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm, ca fiind o tânără cu aptitudini. E o generaţie ratată"

Citeşte mai mult pe RTV.net.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ