Reacţia lui Victor Ciutacu la arestarea avocatei Alinei Bica: Povestea asta sfidează orice urmă de logică

| 19 mar, 20:29

Jurnalistul RomâniaTV, Victor Ciutacu, a comentat pe o reţea de socializare ştirea că avocata Alinei Bica a fost reţinută de procurorii DNA.

"Hai, băi, nepoțeii lui Stalin, ați căutat-o mult pe Laura s-o găsiți de pericol social și extensie a marii corupții? E penibil ceea ce faceți și alimentați voi înșivă suspiciunea rezonabilă că-i ordin de zi pe unitate s-o faceți cu orice preț pe Bica.

Dacă asta-i infracțiune de ridicat omul de pe stradă, eu sunt nepotul Arcului de Triumf. Ca să nu mai zic că a-l reține pe cel care ar fi favorizat infractorul, iar în paralel a-l ține-n libertate pe infractor, e de un ridicol sinistru. O avea și dreptul ăsta măreția lui, dar povestea asta sfidează orice urmă de logică elementară...

Citeşte şi:  Avocata ALINEI BICA, REŢINUTĂ pentru 24 de ore

P.S. Și eu mă gândeam dimineață s-o invit să spună cum a anulat primul mandat de arestare al lu' Bica. Să mă dau și eu popular și să-mi închipui în gura mare că mi-au umflat deliberat invitata?", a scris jurnalistul Victor Ciutacu pe Facebook.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ