Reacţia Mariei Sharapova după eliminarea suprinzătoare de la Wimbledon

| 01 iul, 2014

WIMBLEDON 2014. Maria Sharapova a fost eliminată din turneul de la Wimbledon, după ce a pierdut dramatic în trei seturi în faţa lui Kerber, scor scor 6-7, 6-4, 4-6. Rusoaica a vorbit despre eliminarea neaşteptată suferită marţi în optimile de finală ale turneului de Grand Slam din Anglia.

 

WIMBLEDON 2014. Sharapova spune ca intalnirea pierduta in fata nemtoaicei Angelique Kerber putea fi foarte usor castigata si de ea.

"Intodeauna ma consider una dintre favorite pentru ca am castigat titluri de Grand Slam si am fost numarul 1 in lume. E absolut normal ca oamenii sa aiba asteptari mari de la mine", a spus Maria Sharapova la conferinta de presa.

"Am pierdut, dar eu zic ca si azi am avut o evolutie buna si partida putea fi castigata si de mine. N-a fost sa fie", a continuat aceasta.

WIMBLEDON 2014. In sferturi, Kerber o va intalni pe Eugenie Bouchard.

Citeşte şi: Simona Halep, cu un pas mai aproape de trofeu. Sharapova a fost ELIMINATĂ dramatic

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ