Reacţia PNL după votul din Comisie în cazul Ponta

| 08 iun, 17:41

Comisia Juridica a dat un raport negativ cererii DNA de incuviintare a urmaririi penale a premierului Victor Ponta. Acesta le-a spus deputatilor ca nu i se pare normal ca un procuror sa fie schimbat din functie 'ori de care ori un procuror are suspiciuni rezonabile'.

PNL reproseaza majoritatii PSD ca a facut scut 'in jurul penalilor' si interpreteaza votul din Comisie ca pe un semnal ca Justitia nu va fi lasata niciodata sa isi urmeze cursul.

"Votul in cazul Ponta a fost asa cum ne asteptam, adica unul negativ. Asa cum ne-am obisnuit PSD face scut in jurul penalilor lor, ori de cate ori vin cereri din partea justitiei. Parerea mea este ca se inscrie in intreg demersul pe care l-a facut PSD-ul. A dat un semnal puternic poporului ca niciodata justitia nu trebuie lasata sa isi urmeze cursul firesc. Pana la urma noi am avut aici o cerere de incuviintare a urmaririi penale si un act de demnitate ar fi fost sa lase aceasta urmarire penala sa fie inceputa si sa isi faca acele aparari pe care le-a facut in fata colegilor din Comisie in fata instantelor de judecata, singurele abilitate sa raspunda cu privire la orice fel de astfel de situatie. PSD se opune unei justitii independente.

Citeşte şi: Alina Gorghiu nu a participat la ședința Comisiei Juridice

Premierul a venit si si-a sustinut punctul de vedere. Pot doar sa va spunc a fara sa faca niciun fel de recomandari in sensul in care sa voteze, a zis ca nu e normal ca un premier sa fie schimbat din functie ori de cate ori un procuror are suspiciuni rezonabile", a precizat deputatul PNL Valeria Schelean.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
09 iun, 21:22
Alexandru Valeriu
Minima moralia i-ar obliga pe acesti corupti, care nu vor da niciodata inapoi banii ce ni i-au furat , macar sa taca .

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ