Geoană face ALIANŢĂ cu PNL! Reacţia PSD după MARE LOVITURĂ!

| 17 mar, 18:08

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, a declarat, marţi, că liderii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, ar trebui sa iasa public si sa-i ceara lui Theodor Nicolescu, pus sub urmărire penală de DNA, sa se retraga din Camera Deputatilor.

Deputatul PNL Theodor Cătălin Nicolescu este urmărit penal în dosarul în care a fost reţinut Horia Georgescu.

Purtatorul de cuvant al PSD, Gabriela Firea, o acuză însă pe pe Alina Gorghiu că "tine cu dintii de fiecare vot din Parlament, oricat de corupt ar fi."

"Ieri, deputatul PNL Theodor Nicolescu, vicepresedinte al Comisiei Juridice, a fost pus sub urmarire penala. Acesta este acuzat de savarsirea a 3 infractiuni de abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, in dosarul in care fostul sef ANI Horia Georgescu a fost retinut. Cu toate acestea, nimeni din conducerea PNL nu a luat pozitie.

Cu o mare ipocrizie, conducerea PNL este preocupata doar atunci cand e vorba de acuzatii altor partide si ignora coruptii din propria ograda. Asta pentru ca tine cu dintii de fiecare vot posibil, in speranta ca la urmatoarea motiune vor vota macar la fel de multi liberali cati au semnat.

Alina Gorghiu si Vasile Blaga ar trebui sa iasa public si sa-i ceara lui Theodor Nicolescu sa se retraga din Camera Deputatilor, asa cum au facut si in cazul celorlalti parlamentari acuzati de procurori in ultimele zile.

Evident, nu vor sa faca acest lucru. Dupa cum ne-a anuntat chiar astazi purtatorul de cuvant al PNL, liberalii tocmai vor demara discutii oficiale cu partidul al carui lider de facto, domnul Vanghelie, este in inchisoare", a declarat Firea.

Deputatul PNL Theodor Cătălin Nicolescu este urmărit penal pentru abuz în serivciu în dosarul în care a fost reţinut Horia Georgescu, fost şef al ANI. În acelaşi dosar, au fost reţinute alte 7 persoane, iar o alta a fost pusă sub control judiciar. Procurorii DNA cer arestarea preventivă a celor reţinuţi.

Citeşte şi: Partidul lui GEOANĂ şi VANGHELIE vrea alianţă cu PNL-ul lui GORGHIU şi BLAGA

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ