Realitatea Tv – avocatul pușcăriabililor

| 25 feb, 17:04

Realitatea TV a devenit avocatul pușcăriabililor din România după ce unul dintre patronii acestui post tv, Maricel Păcuraru, a fost condamnat pentru că a prejudiciat statul cu patru milioane de euro.

Sorin Ovidiu Vântu le-a oferit politicienilor un sfat care se dovedește a fi extrem de util și anume să investească ȋn pușcării, adică ȋn viitorul lor. Evident că politicienii nu i-au urmat sfatul și toți cei arestați trebuie să-și ducă crucea ȋn condiții destul de precare. Realitatea TV, dându-și seama de condițiile grele din penitenciarele românești, după ce Maricel Păcuraru, unul dintre patronii de la Realitatea TV, a fost arestat, a ȋnceput o campanie media pentru a trezi interesul opiniei publice cu privire la acest aspect. Este foarte bine că Realitatea TV a ȋnceput acest demers pentru a contribui la bunăstarea patronului televiziunii ȋn carceră, că doar România și-a rezolvat toate problemele legate de educație și sănătate, iar treaba asta cu penitenciarele e singura care a mai rămas.

Citeşte şi: VÎNTU este siderat de ce i se întâmplă ELENEI UDREA: Canaliile să o lase în pace. E femeie!

Realitatea TV a devenit avocatul pușcăriabililor din România după ce unul dintre patronii acestui post tv, Maricel Păcuraru, a fost condamnat pentru că a prejudiciat statul cu patru milioane de euro. Este clar că ȋnchisorile din România lasă mult de dorit și ar avea nevoie de investiții, ȋnsă, din păcate pentru cei ȋncarcerați, România are alte priorități. De exemplu, să contruiască și să renoveze școli, spitale, instituții de cultură, să realizeze investiții pentru a crea noi locuri de muncă și multe altele. Cum bugetul este destul de mic ȋn comparație cu necesitățile românilor, cred că politicienii, patronii de televiziune și oamenii de afaceri ȋnchiși mai trebuie să aștepte la rând. Cu siguranță dacă aceștia nu furau din banul public, statul avea suficienți bani pentru educație, sănătate, cultură, infrastructură rutieră și, evident, pentru a construi noi penitenciare.

Citeşte şi: TOLONTAN: Pro TV, Antena 3 şi Realitatea TV, plătite din bani publici pentru ştirile cu MONICA IACOB RIDZI

Iar postul de televiziune Realitatea TV este absolut penibil cum ȋncearcă să atragă atenția asupra unei probleme privind condițiile de detenție doar pentru că unul dintre patronii acestui post se află ȋncarcerat. Halal deontologie profesională, domnilor jurnaliști de la Realitatea TV! Și din vina dumneavoastră (de fapt, a tuturor jurnaliștilor din România lipsiți de deontologie profesională) statul nu are bani să investească ȋn penitenciare. Dacă aveați coloană vertebrală și nu intrați ȋn jocul nociv propus de patronii voștri poate că România avea școli și spitale utilate la standarde europene, autostrăzi care să unească toate provinciile istorice al țării și, evident, penitenciare moderne.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 feb, 10:02
dan slugarescu
RomaniaTV a devenit deontologul de serviciu din România după ce patronul acestui post tv,Sebastian Ghita, este cercetat sub control judiciar pentru fapte de coruptie?
postul de televiziune Realitatea TV este absolut penibil cum ȋncearcă să atragă atenția asupra unor alte probleme,(Udrea,Basescu,etc) doar pentru că patronul acestui post se află in cercetari,intr-un dosar in care apar cumnatul si sora lui Ponta. Halal deontologie profesională, domnilor jurnaliști de la Romania TV si Obiectiv.Info! Și din vina dumneavoastră (de fapt, a tuturor jurnaliștilor din România lipsiți de deontologie profesională) statul nu are bani să investească ȋn penitenciare. Dacă aveați coloană vertebrală și nu intrați ȋn jocul nociv propus de patronii voștri poate că România avea școli și spitale utilate la standarde europene, autostrăzi care să unească toate provinciile istorice al țării și, evident, penitenciare moderne.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ