RECOMPENSĂ! Ce a decis Emil Boc să facă pentru eleva din Cluj, care a luat 10 la Bac

| 09 iul, 22:55

Eleva care a obtinut singura medie de 10 la Bacalaureatul din acest an la Cluj, judetul cu cea mai mare promovabilitate din tara la acest examen, va primi un premiu din partea Consiliului local al municipiului Cluj-Napoca.

Consilierii au votat joi ca Ana Gheorghe Milea sa primeasca suma de 1.000 de lei, dar si premierea a trei profesori de la Colegiul National 'Emil Racovita', pe care ea l-a absolvit anul acesta.

Primarul Emil Boc a declarat, in sedinta Consiliului Local, ca aceste premii sunt o dovada a recunoasterii de catre comunitate a eforturilor, dar si a rezultatelor deosebite obtinute de Ana si de profesorii sai de la Colegiul National 'Emil', care de multi ani deja are cele mai bune rezultate la examenele de Bacalaureat sau de Evaluare nationala.

'Ana Gheorghe Milea este singura eleva din judetul Cluj care a obtinut media 10 la examenul de Bacalaureat. Am dorit, prin aceasta premiere, sa recunoastem rezultatele deosebite obtinute la invatatura, fiind o recompensa pentru efortul depus si multumire pentru exemplul pe care l-a dat intregii comunitati clujene. Pe langa eleva, am decis si premierea, tot cu cate 1.000 de lei, a celor trei profesori care au pregatit-o, de la Limba Romana, Matematica si Biologie, discipline la care eleva a luat note de 10', a spus Boc.

Sumele de bani le vor fi inmanate celor patru in cadrul unei ceremonii care va fi stabilita in perioada urmatoare. Municipalitatea i-a premiat si anul trecut pe elevii care au obtinut media 10 la Bacalaureat, insa numarul acestora a fost mai mare.

In 2014, din cei zece elevi care au obtinut media 10 sapte locuiau in Cluj-Napoca si au fost premiati de municipalitate tot cu cate o mie de lei, fiecare.

 

Citeşte şi: Incredibil! Lucrare de 10, notată cu 1 la Bacalaureat

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
26 iul, 18:17
Cristina
Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ