RECORD: Biletele la primul spectacol Monty Python din ultimii 30 de ani s-au epuizat în 43,5 secunde

| 25 noi, 2013

Biletele pentru primul spectacol din ultimii 30 de ani al grupului Monty Python, ce va avea loc pe 1 iulie 2014 la Londra, s-au vândut luni în 43,5 secunde, imediat fiind anunţată organizarea altor patru spectacole ale regilor genului comic britanic, informează AFP.

Site-urile de vânzare online au fost luate efectiv cu asalt şi au fost copleşite de cereri, fiind în mare parte inaccesibile. Numai norocoşii au reuşit să cumpere bilete pe O2 Arena, cu o capacitate de 20.000 de locuri, preţurile fiind cuprinse între 27,50 şi 95 de lire sterline (33 - 113 euro). 'Biletele la primul spectacol s-au epuizat în 43,5 secunde', a declarat un purtător de cuvânt al celor cinci membri ai grupului Monty Python. La câteva secunde după scoaterea la vânzare a biletelor pe site-urile oficiale, biletele au început să fie revândute cu preţuri până la 1.600 lire sterline (1.900 euro).

Anticipând uriaşa cerere, organizatorii au mai propus patru spectacole suplimentare, pe 2, 3, 4 şi 5 iulie.

John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones şi Michael Palin, toţi septuagenari, anunţaseră joi, la o conferinţă de presă, că îşi vor reface trupa, la 30 de ani după 'Sensul vieţii', ultimul lor film turnat împreună. Intitulat 'One Down, Five to Go', spectacolul îl va evoca pe al şaselea membru, Graham Chapman, decedat în 1989 de cancer la gât.

'Monty Python's Flying Circus' a fost un serial de comedie cu mare priză la britanici, difuzat de canalul BBC între 1969 şi 1974 în Marea Britanie şi apoi în toată lumea.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ