Record pentru Facebook: Peste un miliard de utilizatori s-au logat într-o singură zi

| 28 aug, 09:49

Mai mult de 1 miliard de oameni s-au logat la rețeaua social media Facebook într-o singură zi, marcând un nou record pentru companie, a anunțat joi cofondatorul și CEO Facebook Mark Zuckerberg, relatează agenția DPA.

Antreprenorul în vârstă de 31 de ani a spus că piatra de hotar este "începutul conectării întregii lumi", potrivit unui mesaj postat pe site-ul său Facebook.

"Luni, unul din șapte oameni de pe Pământ a folosit Facebook pentru a se conecta cu prietenii și familia", a scris Zuckerberg.

Citește și:  VIDEO Cum afli cine te urmăreşte pe Facebook. Vezi dacă ai admiratori SECREŢI

"Sunt atât de mândru de comunitatea noastră pentru progresul pe care l-am făcut. Comunitatea noastră face ca fiecare persoană să fie auzită, promovând înțelegerea și prin includerea fiecăruia în oportunitățile lumii noastre moderne", a adăugat el.

Prima rețea socială mondială anunța 1,49 miliarde de membri activi la sfârșitul lunii iunie, dar această cifră corespunde utilizatorilor care se conectează cel puțin o dată pe lună. Dintre aceștia, numai 968 de milioane (65%) reprezintă utilizatorii zilnici, amintește France Presse, pe de altă parte.



loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ