Regimul care te scapă de burtă. GARANTAT

| 12 feb, 2014

Regimul IG metabolic te scapa de burta. Acest lucru nu este important doar din punct de vedere estetic, ci si pentru sanatate.

Regimul IG metabolic are drept scop lupta cu rezistenta la insulina, asociata sindromului metabolic. Insulina, hormonul produs de pancreas, comanda metabolismul glucidelor, adica folosurea sau stocare lor in organism sub forma de grasime, mai ales abdominala. Dieta indicelui glicemic presupune verificarea indicelui glicemic al alimentelor si asocierea lor corecta, ceea ce duce la scaderea burtii.

Cum alegi glucidele bune

Cu cat indicele glicemic al unui aliment este mai mare, cu atat creste productia de insulina, iar organismul este nevoit sa o stocheze. De aceea trebuie sa alegi alimente cu indice glicemic scazut. Dintre acestea fac parte legumele verzi, fructele, leguminoasele, cerealele, proteinele slabe (peste, carne alba, oua). Ca sa scapi de burta, nu trebuie sa mori de foame, ci sa alegi corect alimentele.

Evita alimentele pasate sau gatite

Cu cat un aliment este mai apropiat de starea lui naturala, cu cat are un indice glicemic mai scazut. Atunci cand sunt tocate, mixate, preparate termic, indicele glicemic creste.

Citeşte mai mult pe curademiere.ro.

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ