Renault a lansat în România SUV-ul Captur

| 21 mai, 2013

Renault a lansat oficial, în România, SUV-ul Captur, la preţuri de listă care pornesc de la 12.600 euro pentru versiunea de intrare în gamă, Authentique EnergyTCe 90, şi ajung la 17.200 euro pentru versiunea Dynamique Energy TCe 120 EDC.

Potrivit Renault România, primul crossover urban al mărcii franceze îmbină elemente din trei universuri auto: stilul expresiv şi poziţia de condus specifică unui SUV, habitabilitatea şi modularitatea unui monovolum precum şi manevrabilitatea şi plăcerea de a conduce specifice unei berline compacte. 

Noul model este disponibil de marţi în toată reţeaua de distribuţie Renault şi a fost prezentat în premieră mondială la Salonul Auto de la Geneva 2013.

"Ne-am dorit să îi facem noului Renault Captur o lansare care să transmită inovaţiile cu adevărat spectaculoase pe care le aduce consumatorilor într-un cadru care să reflecte spiritul acestei maşini creată pentru a răspunde aşteptărilor unei generaţii deschise către nou, caracterizate de entuziasm şi nelimitate de prejudecăţi. Ştim că această maşină se încadrează perfect în stilul de viaţă urban şi liber şi sperăm să fie bine primită de cei care îşi doresc o maşină frumoasă şi practică", a declarat directorul de marketing Renault România, Mihai Bordeanu.

Sigla Renault Captur va fi proeminentă, poziţionată vertical în partea frontală a modelului. Roţile de dimensiuni mari îi conferă un aer sportiv şi dinamic, caroseria bi-ton permite diferenţierea vizuală a pavilionului şi a montanţilor de restul caroseriei, personalizare realizată direct în uzină, ce permite peste două sute de combinaţii posibile pentru exterior şi peste o sută de soluţii pentru habitaclu, spun reprezentanţii Renault.

Printre echipamentele în premieră figurează compartimentul de depozitare "Easy life", ce înlocuieşte torpedoul clasic, cu o capacitate de 11 litri şi posibilitatea de a fi accesat de către şofer de pe scaunul acestuia, tapiţeria "Zip Collection" detaşabilă şi lavabilă, o banchetă culisantă şi rabatabilă 2/3 şi respectiv 1/3 ce permite extinderea spaţiului în habitaclu sau în portbagaj, după preferiţe, planşeu de portbajag reversibil, card de acces şi demaraj, standard pentru toată gama.

Între inovaţii, spun reprezentanţii Renault, se mai regăsesc şi faruri de zi LED, standard pentru toate versiunile, camera video pentru marşarier (doar împreună cu R-Link şi MEDIA NAV, ESP şi Hill Start Assist, standard pentru toate versiunile, geamuri electrice faţă şi spate, oglinzi electrice, standard pentru toate versiunile, tableta multimedia integrată Renault R-LINK, cu ecran tactil de 7 inci (18 cm), conectată la vehicul şi la Internet, cutie automată cu dublu ambreiaj cu 6 trepte de viteză (EDC), gama de motorizări cu noul Energy TCe 120 asociat unei cutii de viteze EDC cu 6 trepte de viteză (consum mixt 5,4 l / 100 km şi emisii 125 g CO2/ km), motorul ultra-perfomant în 3 cilindri pe benzină, Energy TCe 90, cel mai economic din categoria sa - consum mixt 3,7 l / 100 km si 96 g CO2 / km).

Gama Renault Captur cuprinde trei versiuni de echipare, Authentique, Expression, Dynamique şi trei motorizări: Energy TCe 90 si Energy TCe 120 EDC şi Energy dCi 90.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ