Replica lui Antonescu după ce Iliescu l-a numit “lichea”

| 26 mai, 2014

Liberalul l-a ironizat pe Ion Iliescu după ce acesta l-a numit lichea, afirmând că pesedistul a fost stricat la bătrâneţe de anturajul cu Liviu Dragnea.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, i-a dat replica preşedintelui de onoare al PSD, Ion Iliescu, care l-a numit “lichea”, justificând declaraţiile pesedistului prin faptul că l-a stricat “anturajul lui Dragnea”.

“De cel puţin cinci ani de zile sunt ţinta tuturor atacurilor, sunt ţinta tuturor frustrărilor, din stânga, din dreapta, de la mijloc, din toate direcţiile. Domnul Iliescu s-a lăsat aseară luat de val şi azi dimineaţă, nu ştiu dacă între timp i s-a adus la cunoştinţă scorul real al partidului, dar aseară, din cauza anturajului, un prost anturaj, cu domnul Dragnea cu alţii şi o spun în cunoştinţă de cauză că şi pe mine m-a afectat anturajul ăsta, când umbli cu oamenii ăştia şi te laşi contaminat începi să vorbeşti”, a spus Antonescu.

Liberalul a adăugat că îl miră sincer limbajul lui Ion Iliescu şi că era obişnuit cu aceste cuvinte în primii ani după revoluţie.

„De ani de zile domnul Iliescu a avut o atitudine mai discretă şi mai decentă. Cred că anturajul l-a stricat chiar şi pe domnul Iliescu, la bătrâneţe”, a subliniat Antonescu.

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat pe Crin Antonescu într-o declaraţie în care l-a numit pe liberal „lichea”, „lipsit de creier politic”, „chiulangiu” şi „inconsecvent.

Citeşte şi: Ion Iliescu despre Crin Antonescu: Este o lichea şi un om lipsit de substanţă

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ