Republica Moldova: Socialiştii vor depune o moţiune de cenzură împotriva Guvernului Streleţ

| 20 oct, 15:01

Liderul socialiştilor, Igor Dodon, a anunţat că PSRM va depune în această săptămână o moţiune de cenzură împotriva Guvernului condus de Valeriu Streleţ.

"Socialiştii vor continua consecvent să-şi atingă obiectivele. Am cerut demisia a şase conducători de instituţii. Streleţ este al patrulea prim-ministru propus de PLDM. Valera, eu ţi-am spus foarte clar, la Crăciun nu vei ajunge. Apropo, Streleţ este partener în Caravita, 25 la sută, are peste 2000 de hectare cumpărate la Odesa, aşa vorbeşte lumea, urmează a fi aduse şi probe. Moţiunea de cenzură va fi înregistrată săptămâna curentă. Valera, gândeşte-te bine. Acum face pe eroul cu Aeroportul. Când era deputat, era apărător al procesului de concesionare a Aeroportului", a declarat Dodon, potrivit Publika.md.

Socialistul a mai spus că, în următoarele săptămâni, fracţiunea parlamentară a PSRM va propune organizarea unui referendum naţional de modificare a Constituţiei.

"Cerem şi demisia preşedintelui Republicii Moldova şi cerem alegeri directe. Pregătim un proiect de lege, anunţând un referendum pentru modificarea Constituţiei", a adăugat Dodon.

Socialistul mai specificat că doreşte demisia conducătorilor Procuraturii Generale, Centrului Naţional Anticorupţie, Serviciul de Informaţii şi Securitate, Comisia Electotală Centrală, Agenţia Naţională pentru Reglementare în Energetică, Consiliul Coordonator al Audiovizualului.

loading...

Ştirile orei

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ