REVOLTĂTOR! Părinţii unei tinere bolnavă de SIDA i-au furat un milion de euro, bani de tratament. Fata e disperată

| 11 mai, 21:46

Un caz fără precedent s-a întâmplat în urmă cu aproape trei ani, în România. O tânără infectată cu HIV a fost păcălită chiar de către părinţii ei, care i-au furat 1 milion de euro, potrivit libertatea.ro.

Tânăra, care are acum 23 de ani, a fost infectată cu HIV la vârsta de 3 luni, în spital. După 11 ani, părinţii au decis să dea spitalul în judecată, iar procesul, încheiat după 10 ani, le-a dat câştig de cauză.

Tânăra, care între timp a devenit majoră, a primit un milion de euro drept despăgubiri, dar părinţii au păcălit-o şi i-au luat aproape toţi banii. Mai exact, au pus-o să semneze un act prin care ea le dona aproape întreaga sumă, la notar.

"Eu nu am ştiut ce semnez atunci. Mi-au spus apoi că la mine nu ar fi fost în siguranţă banii şi mi-au dat 68.000 de euro. Atât au considerat că merit. După ce au luat banii, relaţia noastră s-a răcit şi de atunci nu m-au mai căutat. I-am mai căutat, dar mi-au spus că mi-au dat destul. Nu mi-am dorit vreodată să se ajungă aici. Eu mi-am luat un apartament cu banii pe care i-am primit de la ei", a spus tânăra, la Pro TV.

Pe lângă asta, părinţii tinerei au şi renegat-o după ce i-au luat banii. Întrebată de reporterul Pro TV de ce i-a luat banii fetei ei, mama acesteia a mărturisit, senină, că ea a deschis procesul şi, deci, era îndreptăţită să ia banii.

 

Citeşte şi: Caz şocant! Cadavrul unui bebeluş a fost găsit într-o groapă de gunoi din Deva

 

 

 

Tag-uri: hiv, romania, sida
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ