REVOLUŢIE în lumea auto! Limuzina care atinge 380 km/h şi se alimentează doar cu apă sărată

| 31 iul, 2014

Maşină electrică. Limuzina sport electrică QUANT e-Sportlimousine a fost omologată în Germania la mai puţin de şase luni de la prezentarea în premieră mondială, în martie, la Salonul Auto de la Geneva şi poate circula pe drumurile publice din UE. Vehiculul merge cu apă sărată şi atinge 100 km/h in 2,8 secunde si o viteza maxima de 380 km/h.

Maşină electrică. Compania creatoare a mașinei QUANT e-Sportlimousine, nanoFLOWCELL AG, susţine că revoluţionează lume maşinilor electrice. Limuzina e-Limousine este o maşină cu 920 cp, care are o acceleraţie de 2,8 secunde până la 100 km-h şi este dotată cu 4 motoare care îşi iau energia din nişte acumulatori numiţi Nano Flow-Cell, pe bază de apă sărată.

Lungimea modelului este de 5 257 de mm, lățimea – 2 019 mm și înălțimea – 1 357 de mm. Ampatamentul de 3 198 de mm oferă suficient spațiu pentru patru persoane.

 

 

QUANT e-Sportlimousine2

QUANT e-Sportlimousine3

QUANT e-Sportlimousine4

QUANT e-Sportlimousine5

QUANT e-Sportlimousine6

QUANT e-Sportlimousine7

QUANT e-Sportlimousine8

QUANT e-Sportlimousine9

QUANT e-Sportlimousine10

QUANT e-Sportlimousine17

QUANT e-Sportlimousine18

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ