Rezultat ZDROBITOR! Judeţul din România unde Iohannis a fost votat de 70% dintre români

| 16 noi, 2014

Candidatul Alianţei Creştin-Liberale (ACL), Klaus Iohannis, a câştigat detaşat alegerile prezidenţiale în judeţul Covasna, conform numărătorii paralele finale realizate de Partidul Naţional Liberal (PNL).

Liderul PNL Covasna, senatorul Marius Obreja, a declarat duminică seară pentru AGERPRES că după numărarea paralelă a voturilor în toate secţiile din judeţ, Klaus Iohannis a obţinut 70.685 de voturi, respectiv 78%, în timp ce candidatul alianţei PSD-PC-UNPR, Victor Ponta a întrunit 22% dintre sufragii, 19.998 de voturi. 'Aşteptăm şi rezultatele la nivel naţional, încă nu desfacem nici un dop', a spus Marius Obreja.

Preşedintele PNL Sfântu Gheorghe, Mădălin Guruianu, a declarat că rezultatul este peste aşteptări, numărul voturilor obţinute de Klaus Iohannis în judeţul Covasna fiind de trei ori mai mare faţă de estimările echipei ACL.

'Trebuie să fim recunoscători cetăţenilor români şi maghiari din comunitatea noastră care au ieşit la vot într-un număr mult mai mare decât în primul tur, când au avut doi candidaţi etnici maghiari. Respect!', a declarat Mădălin Guruianu.

REZULTATE ALEGERI 2014. Reacţia UDMR după anunţarea rezultatelor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

3 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
18 noi, 2014
inkill
Nu ma mira faptul ca romanii si-au vindut tara din nou.lmfao
16 noi, 2014
tyrex
Siktir bonghenilor mincati paine la guvernare dar pupati kurul sasalaului in sperat autonomiei. Kurve si javre pina la limita subumanului . Iar ca voi o gramada in tara asta.
17 noi, 2014
tiramisu
Ce amara e infrangereaaa...;)))))))

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ