REZULTATE ALEGERI 2014. Reacţia UDMR după anunţarea rezultatelor

| 16 noi, 2014

REZULTATE ALEGERI 2014. Secretarul general al UDMR, Kovacs Peter, a declarat, duminică seară, că deocamdată formaţiunea sa nu comentează rezultatele turului al doilea al alegerilor prezidenţiale, dat fiind scorul foarte strâns anunţat de exit poll-uri.

'O să fiu foarte scurt. Dat fiind faptul că exit poll-urile arată un scor foarte strâns, nu putem să analizăm aceste date. Trebuie să mulţumim alegătorilor că s-au prezentat în număr foarte mare la vot, acest lucru este valabil şi în judeţele unde maghiarii trăiesc în număr mare; mulţumiri şi lor că au fost la vot şi că şi-au exercitat acest drept. Când o să avem rezultate finale, în cursul zilei de mâine, o să intrăm şi în detalii', a afirmat Kovacs Peter.

Iniţial era anunţată o declaraţie a preşedintelui UDMR, Kelemen Hunor, pentru ora 21,00, dar, în cele din urmă, după încheierea votului, declaraţia de presă a fost susţinută de secretarul general al Uniunii, Kovacs Peter, după ora 22,00.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ