Rezultate repartizare licee 2019. Cum afli la ce liceu ai intrat? Rezultatele admiterii pe județe

| 12 iul, 11:12

Repartizare licee 2019 Edu.ro. VEZI online rezultatele la admitere la liceu 2019, după repartizarea computerizată.

Repartizare licee 2019 Edu.ro. Cum afli la ce liceu ai intrat? Vineri, Ministerul Educației a publicat rezultatele admiterii la liceu

Realitatea.net vă oferă toate informațiile despre repartizarea la licee 2019! Cum afli la ce liceu ai intrat?

Pentru a afla la ce liceu ai intrat trebuie să accesezi site-ul admitere.edu.ro. Acolo, au fost publicate rezultatele admiterii pe licee, județe și după nume.

După ce ai aflat la ce liceu ai intrat urmează depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi. Dosarele trebuie depuse în perioada 15-18 iulie 2019.

Repartizare licee 2019 Edu.ro. 4.853 de elevi au rămas pe dinafară

Repartizare licee 2019 Edu.ro. Per total, 4853 nu au fost repartizați la niciun liceu. Asta pentru că nu au completat suficiente opțiuni pe fișele de înscriere. Aceștia mai au au șansă în a doua etapă de repartizare. Printre elevii nerepartizați se numără și două persoane care au obținut media de admitere peste 9.

Lista candidaților nerepartizați poate fi consultată AICI

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ