Rivalele din Manchester, principalele candidate la titlu in Anglia

| 12 aug, 14:07

Asteptarea a luat sfarsit, iar cel mai urmarit campionat de fotbal din lume, Premier League, va incepe in acest weekend, odata cu partida Hull - Leicester. Se anunta un sezon in care este practic imposibil pentru “vulpi” sa-si apere titlul, mai ales la cum s-au miscat rivalele pe piata transferurilor in aceasta pauza competitionala.

“Manchester United a investit enorm pentru a-si recapata gloria din era “Sir Alex Ferguson”. I-a adus pe “Old Trafford” pe strategul Mourinho, pe banca tehnica, pe golgheterul pur-sange Ibrahimovic, si pe Pogba, considerat unul dintre cei mai buni mijlocasi din lume. Toate aceste mutari arata ca Man United forteaza titlul in acest sezon, pentru a opri seceta din ultimii patru ani”, sugereaza Ilie Dumitrescu, ambasadorul de brand al agentiei de pariuri sportive online Unibet, fost jucator la Tottenham si West Ham. Pentru cei ce cred ca Mourinho le poate aduce titlul cu numarul 21 “diavolilor rosii”, Unibet le ofera o cota de 4,50.

Rivala din oras, principala favorita

“Cetatenii au in sfarsit un antrenor castigator de campionate, Pep Guardiola, si au cheltuit 115 milioane de lire sterline pe jucatori de top, precum Leroy Sane, de la Schalke 04, brazilianul Gabriel Jesus, considerat noul Neymar, adus de la Palmeiras, pe Gundogan, de la Borussia Dortmund, si pe Nolito, de la Celta Vigo”, informeaza Ilie Dumitrescu. Manchester City are doua titluri castigate in epoca Premier League (2011/2012 si 2013/2014). Va cuceri Guardiola primul titlu in Anglia chiar de la sezonul de debut? - cota 3,50.

Zlatan, noul star de pe “Teatrul viselor”

Ajuns la 34 de ani, Ibrahimovic se afla la, probabil, ultima sa experienta la un mare club european, iar inceputul la United este chiar promitator. “Suedezul a marcat deja de doua ori de la sosirea sa in Anglia. O data in amicalul cu Galatasaray si o data decisiv in meciul cu Leicester, primul oficial al sezonului, cand a adus echipei sale Supercupa Angliei”, aduce aminte Ilie Dumitrescu. Nu va fi usor pentru fostul atacant de la PSG sa se impuna, insa cota de 8,50 pentru ca suedezul sa iasa golgheter este imensa, tinand cont de valoarea sa.

Cu ce echipa va contracara Londra?

Sunt sase echipe din Capitala in Premier League - Arsenal, Chelsea, Tottenham, West Ham, Crystal Palace si Watford. “Ce vor face echipele din Londra? Arsenal si Tottenham raman in lupta pentru podium, asa cum au facut-o si anul trecut. Dar si Chelsea va avea un cuvant greu de spus”, e de parere Ilie Dumitrescu. Clubul patronat de Abramovici se poate lauda cu transferurile lui Batshuayi si Kante, dar si cu aducerea lui Conte pe banca tehnica. Cu toate astea, Arsenal ramane favorita sa termine prima intre echipele londoneze - cota 2,70.

Arsenal - Liverpool, duel cu goluri

Prima etapa, primul “derby”. “Ambele echipe au marcat in cinci din ultimele sase intalniri directe”, informeaza Ilie Dumitrescu, cu privire la disputa Arsenal - Liverpool. Vom avea parte de acelasi scenariu si-n prima runda? Cota pentru “ambele marcheaza” este de 1,85.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
19 dec, 08:04
edudgeLix
stromectol zonder recept
stromectol stock WINIMED 10 DeusMedical 50 tablletten 10mg tab

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ