Surse: Victor Ponta revine în România pe 11 iulie

| 01 iul, 15:21

Premierul Victor Ponta vrea să se întoarcă în România în data de 11 iulie, potrivit unor surse citate de România TV. Aceleaşi surse au declarat că premierul va fi supus unui nou control medical, în Turcia, săptămâna viitoare, ca urma a operaţie la genunchi.

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, a declarat miercuri că a discutat cu premierul Victor Ponta și acesta i-a transmis că se va întoarce în România în câteva zile.

''Chiar azi de dimineață (am vorbit cu premierul — n.r.). Se simte din ce în ce mai bine și în câteva zile o să revină în România. (...) Nu știu exact când va veni'', a spus Cazanciuc, la sosirea la Facultatea de Drept, unde va participa la lansarea Codex-ului constituțional — Constituțiile statelor membre ale Uniunii Europene, conform Agerpres.

Citeşte şi:  Când se întoarce în țară Victor Ponta? Rovana Plumb a făcut anunțul

Rovana Plumb, preşedinte interimar al PSD, a declarat la România TV că premierul Victor Ponta ar urma să se întoarcă din Turcia, cel mai probabil, în cursul săptămânii viitoare.

"Probabil că se va întoarce în cursul săptămânii viitoare. A spus zilele trecute că îi mai trebuie două săptămâni de recuperare şi eu consider că pe primul loc şi cel mai importantă este sănătatea", a declarat ministrul Muncii, Rovana Plumb, la România TV.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ