Robert Negoiţă: Victor Ponta este cel mai potrivit "să ocupe scaunul de la Cotroceni"

| 01 mai, 2014

Robert Negoiţă, vicepreşedintele PSD şi primarul sectorului 3, afirmă, într-un interviu Agerpres, că Victor Ponta este, în opinia sa, cea mai bună variantă de candidat la alegerile prezidenţiale.

Robert Negoiţă, vicepreşedintele PSD şi primarul sectorului 3, afirmă, într-un interviu Agerpres, că Victor Ponta este, în opinia sa, cea mai bună variantă de candidat la alegerile prezidenţiale.

El îşi exprimă convingerea că 'România va fi mai respectată în lume, România va fi o ţară mai decentă, mai liniştită, o ţară mai normală' odată cu venirea lui Victor Ponta la Cotroceni.

'De când s-a rupt USL, mi-am dat seama clar că singura variantă este Victor Ponta. (...) Cred că Victor Ponta este persoana cea mai potrivită, din tot ce cunosc, să ocupe scaunul de la Cotroceni, pentru că la Guvern a schimbat într-un mod substanţial, ca nu spun radical fiindcă eram pe o cădere permanentă cu Guvernele Boc şi Ungureanu. Şi, iată că din codaşii Europei în atragerea de fonduri europene, eram codaşi pentru că aveam cădere economică, eram mai în prăpastie decât toţi, ajunsesem în situaţia să tăiem pensii, salarii, lucrurile în România mergeau foarte prost şi o spun cu mult regret, de când Guvernul este condus de Victor Ponta şi echipa lui avem cea mai mare creştere economică din Europa. O spun cu multă satisfacţie, sunt fericit pentru chestiunea asta. Iată că putem să transformă o ţară din codaşa Europei în premianta Europei. Şi asta doar schimbând o echipă şi doar schimbând liderul', a spus Negoiţă.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ