TURCESCU anunță un nou CUTREMUR pe scena politică, posibil ”cauzat” de DNA

| 10 mar, 20:23

Jurnalistul Robert Turcescu precizează voalat, pe pagina sa de Facebook, că trebuie ținute minte, pentru următoarea perioadă, trei nume, prin care și unul de politician, care ar putea să fie vizate de procurorii DNA în diferite spețe penale.

”Trei nume de tinut minte pentru urmatoarea perioada: Sova, Ratiu si Cernov. Si niste perchezitii DNA la Baroul Bucuresti. Ce sa fie, ce sa fie?”, precizează Robert Turcescu pe pagina sa de socializare.

Când vorbește de Șova, cel mai probabil, Robert Turcescu se referă la senatorul PSD, Dan Șova. Rațiu este unul din foștii parteneri ai fostului ministru PSD din firma de consultanță juridică Șova, Raţiu şi Asociaţii.

În ceea ce privește numele lui Cernov, acesta ar putea fi cel al avocatului Radu Cernov, la fel, un fost asociat a lui Dan Șova. Dacă e vorba de avocatul Radu Cernov, trebuie amintit că acesta este fostul administrator al companiei Transgaz, funcție la care a renunțat în iunie 2013.

Cernov, specializat printre altele în energie şi infrastructură, a fost asociat cu actualul ministru delegat pentru marile proiecte de infrastructură, Dan Şova, în cadrul firmei de avocatură Şova & Asociaţii. Numele avocatului apare în unele articole de presă privind contractele pe care Şova & Asociaţii le-a încheiat cu complexurile energetice Turceni şi Rovinari, în urma cărora firma de avocatură ar fi încasat ilegal de la cele două unităţi de producţie a energiei peste 1,1 milioane euro, potrivit concluziilor unui control al ANAF, transmise DNA în 2011, notează hotnews.ro.

În ceea ce privește posibilele percheziții ale DNA de la Baroul București,  vizat ar putea fi președintele acestei instituții, Ilie Iordăchescu, cel care este un proaspăt membru al PNL.

 

robert turcescu

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
30 mar, 11:22
Oameni adevarati
Au ramas Robert, Sabin si Bot..
Robert Turcesu si Sabin Orcan sunt doi oameni de toata isprava!! Vorbesc si spun lucrurile exact asa cum stau si gandesc cu voce tare in continuare!!!
Si Marin Bot cred ca si-a pastrat coloana vertebrala. Restul sluj...pres..
tapalaga, negrea, bichir care au dat cinstea pe rusine!!!
Si multi..multi altii, care-au aparut ca ciupercile!!
Nu-i nicio diferenta acum ca te uiti la antena 3, realitatea tv, B1 tv, romania tv...Cum crezi ca gandeste gadea, ciutacu, striblea, ciuvica, hanibal dumitrascu, pieleanu, codrin stefanescu, palada...si altii de teapa lor ..care in afara de a-l calomnia pe Baseasu alta treaba n-au!!! Astia sunt oamenii zilei vazuti pe aceste televiziuni care incearca sa-l faca gladiator pe johanis care vorbeste-n punga...

Am convingerea ca romanii înțeleg usor usor realitatea.
Singurele aspecte ce au ținut de Basescu in ultimii zece ani a fost cel al relațiilor diplomatice externe si al justitiei... Justiția merge excelent, relatiile externe au fost mai bune ca niciodata anterior lui... Practic cu Basescu presedinte Romania si-a dobândit credibilitatea ca stat partener in UE.
Evident ca cei plătiți sa înjure sau cei imbecilități vor continua mult si bine sa ii reproseze lui Basescu ce ar trebui sa reproseze guvernelor, premierilor... Insa marea majoritate a populației tace si înțelege realitatea.
Basescu a fost cel mai bun presedinte ROMAN al istoriei noastre, bazându-l pe Iohannis si prestațiile sale patetice, am impresia ca nu se ridica la valoarea politica a lui Basescu nici macar la "genunchiul" acestuia... Chiar daca e mai înalt ca usa :).

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ