Robert Turcescu îi dă REPLICA lui Cristoiu: Măi, confrați, nu fiți ridicoli!

| 15 dec, 2014

Robert Turcescu îi dă o replică tăioasă lui Ion Cristoiu după ce analistul a lansat pe blogul personal ideea că există riscul ca Turcescu să facă în continuare jocul Serviciilor.

"Unii dintre "colegii" mei jurnalisti se intreaba insistent "Da' de unde si de ce si de la cine a avut Turcescu documentul DNA?!" De parca eu i-am intrebat vreodata de unde au avut ei stenograme DNA, documente secrete, instantanee cu Bica si cu Udrea la Paris, fotografii cu Geoana la Vintu, interviuri cu Pacepa, contracte de-ale lui Ghita samd. Ce-ar fi sa-i intrebam si pe nemtii aia de la ZDF de unde stiau ei ca in cladirea ORNISS ar fi fost o inchisoare CIA?! Mai, confrati, nu fiti ridicoli, fac meseria asta de 21 de ani, zau ca e timp suficient, ca jurnalist, sa ai surse. Spre linistea voastra si a doamnei Elena Udrea anunt public ca nu mi-am devoalat niciodata sursele, n-o voi face nici macar in fata vreunei instante (nu zimbiti, au existat cazuri in care au fost condamnati ziaristi pentru asta!), dar tot ceea ce va pot spune este ca ar trebui sa abandonati pista aia cu "serviciile". Si pe aia cu "acoperitul". Zau, avem treaba, sint atitea nume si spete in cele 23 de pagini ale documentului incit e de sapat saptamini intregi pe marginea acestui document. Hai, lasati trancanitul la TV si bagati carbuni, ca si asa ride lumea de noi, jurnalistii, ca am ajuns ca babele la poarta, stam si dam din gura la talk-showuri pina in miez de noapte fara niciun folos! ", scrie Turcescu pe blog.

Citeşte şi: Robert Turcescu colaborează cu Serviciile Secrete în continuare?

Citeşte şi:  DOCUMENT NĂUCITOR de la DNA: ELENA UDREA a primit bani din afacerea retrocedărilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
16 dec, 2014
Gogu Pintenogu
Saracu Turcescu
Cerseste si el atentie.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ