ROBERT TURCESCU reactionează după ce a aflat că nu va ajunge în faţa unui judecător

| 02 oct, 2014

Robert Turcescu a refuzat sa comenteze decizia Parchetului de a nu se sesiza din oficiu in urma declaratiilor sale conform carora ar fi fost ofiter acoperit. Jurnalistul a precizat ca nu poate face altceva decat sa "ia act de o astfel de decizie".

"Nu vorbesc despre dezamagire sau despre exaltare, este o decizie a procurorului general. Procurorul stie despre ce este vorba si a stiut sa cantareasca lucrurile pentru a ajunge la aceasta concluzie. Deciziile procurorului general nu trebuie comentate, eu asa inteleg, sa iau act de o astfel de decizie", a declarat jurnalistul pentru Romania TV. In plus, Turcescu a afirmat ca nu are dreptul de a comenta deciziile justitiei.

"Am luat act de decizia procurorului general de astazi, nu o comentez, este o decizie a procurorului si a Parchetului. Din punctul meu de vedere, ce am avut de spus, am spus. N-am fugit nicaieri, am fost aici, nu am comentat si nu voi comenta niciodata deciziile justitiei. Ma voi abtine de la acest lucru, indiferent de statutul pe care il voi avea de acum incolo", a explicat el.

Citeşte şi: Robert Turcescu NU va fi pus sub acuzare după ce s-a deconspirat

Robert Turcescu a subliniat si ca nu poate face altceva, decat sa ia act in legatura cu aceasta decizie. "Cred ca in momentul de fata, mai mult decat sa iau act din postura mea de cetatean in legatura cu aceasta decizie, nu am ce face mai mult".

Mai mult decat atat, jurnalistul a declarat ca doreste sa se concentreze pe viata sa personala, dorind sa ia o pauza din punct de vedere profesional. "Deocamdata am lucruri de rezolvat in viata mea personala, dupa aceea ma voi gandi la un parcurs profesional pentru viitor. Am luat o pauza de respiratie, prefer sa raman cu lumea interioara si lumea familiei mele", a mai spus Turcescu.

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu, a anuntat ca Parchetul nu se va sesiza in cazul luiRobert Turcescu deoarece "acele imprejurari nu sunt de natura sa constituie infractiuni".

Jurnalistul a dezvaluit pe blogul personal si ulterior intr-o emisiune televizata ca a fost ofiter sub acoperire.

Citeşte şi: Ce REACŢIE a avut Oana Sârbu când a aflat că Robert Turcescu S-A ÎNSURAT

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ