Robert Turcescu riscă SĂ FIE DAT în JUDECATĂ de o colegă de breaslă

| 28 feb, 14:02

Jurnalistul Robert Turcescu riscă să se aleagă cu un proces, dat în judecată de o colegă de breaslă, în urma unei postări pe contul său de pe rețeaua de socializare Facebook, scrie reportervirtual.ro.

"Ioanei Ene Dogioiu ( alias Nadina Forga) i se vad tresele/epoletii”, a scris ieri Turcescu.

Este vorba despre o jurnalistă senior-editor la publicația Ziare.com, iar reacția lui Turcescu a venit în urma articolului „Traian Basescu – mostra de iresponsabilitate”, semnat de Dogioiu.

CITEŞTE ŞI Bombă! TURCESCU deconspiră încă un ofiţer acoperit din presă

Aceasta a anunțat astăzi că îl poate da în judecată pe Turcescu, pentru că, în opinia sa, ceea ce a scris jurnalistul „reprezintă o gravă calomnie”:

Nu sunt, nu am fost ofiţer acoperit/colaborator, agent/agent de influenţă al niciunui serviciu de informaţii românesc sau străin şi al niciunei alte instituţii care ar presupune epoleţi/trese. Consider că afirmaţia făcută de Robert Turcescu pe pagină personală de Facebook reprezintă o gravă calomnie pentru care iau în calcul să îl dau în judecată (…) Dacă Robert Turcescu deconspira ceva prin această postare, acest lucru poate fi doar propria imoralitate şi slugărnicia faţă de nişte patroni politici deranjaţi de opiniile mele jurnalistice, persoane de care îl poate lega inclusiv teamă de dezvăluiri eventual mai grave decât ceea ce a mărturisit, adică propria calitate de ofiţer acoperit”, a delarat Dogioiu, citată de evz.ro.

Astăzi, Turcescu a revenit cu explicații pe contul său de Facebook, afirmând că a făcut referire la tonul articolului Ioanei Ene Dogioiu, nu la persoana acesteia.

"O postare firava a subsemnatului in care afirmam ca Ioanei Ene Dogioiu (alias Nadina Forga) de la ziare.com i se vad epoletii, desi urmata de un emoticon zimbaret, adica asta :) , vad ca a devenit virala. De la Evz la stiripesurse.ro si multe altele siteuri titreaza „Turcescu deconspira un alt ofiter acoperit din presa!”. Emotie mare, ce sa zic! Stati linistiti la locurile voastre. Remarca mea era legata de TONUL articolului Ioanei Ene Dogioiu. Care „suna” a text scris dupa instructie. In rest, daca o fi sau n-o fi persoana „in solda”, nu ma intereseaza", scrie Turcescu pe facebook-ul său.

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
28 feb, 17:58
liviuioan
--UNDE-I SACU--CE MAMA DRACU !
Si--CRETINII , sunt credibili nu-i asa ? De ce eu--lasa urme adanci , atunci cand, dupa presupusa spovedanie--sa dea bine la --COMISIA MEDICALA--constati ca ai fost sedus si abandonat de--MAFIA PERSONALA . Si cum e pacat ca --materialul TATUCULUI--pentru filmul--SA-I FACEM--e pacat sa zaca in sertar si oamenii fideli lucreaza inca la marele proiect--RECUPERAREA RUCSACULUI--este necesar--MRU stie de ce .
28 feb, 16:12
Tavi
Ai grija de batrinete acuma pina esti tinar
Cea mai noua oferta de lucru !!! Oferim curs gratuit si complet de instruire ! Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a nu renunta.S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in plus acuma pina esti tinar. sellectam urgent dezvoltatori de prioect pentru piata nationala si mondiala.Part-time(in timpul liber 3 ore/zi) sau full-time. Cerem seriozitate maxima.Alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ