Robert Turcescu vrea să-şi facă televiziune

| 16 apr, 17:21

Robert Turcescu a lansat o idee inedită, pe Facebook, pe care ar dori să o pună în practică.

Pornind de la exemplul lui Radu Moraru, cel care şi-a deschis televiziunea Naşul TV cu acţionari dintre telespectatori, Robert Turcescu a testat reacţia fanilor săi pe Facebook cu privire la o inițiativă asemănătoare.

"Întrebare importantă: câți dintre cititorii acestui mesaj ați fi dispuși să susțineți cu 1 EURO în fiecare luna, adică 12 EURO PE AN, adică aproximativ 50 RON/an, un proiect TV on-line? O televiziune de știri și comentarii difuzate EXCLUSIV on-line, că să fiu mai explicit? Nu voi lua în calcul like-urile, ci doar comentariile/răspunsurile de genul "subscriu"! Ia să vedem...", a scris Robert Turcescu pe Facebook.

Prietenii săi de pe rețeaua de socializare i-au transmis mesaje prin care i-au spus că doresc să-l susțină.

"Subscriu. Necondiţionat. Numele tău îmi este suficient", a fost unul dintre zecile de mesaje primite.

loading...

Ştirile orei

DAILYBUSINESS.RO

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
04 mai, 13:49
delgado
Cei mai numeroşi dintre noi uită că ocaziile favorabile aşteaptă să fie descoperite. Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea ”Născut pentru succes”. Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ