Roberta Anastase la DNA: Am fost chemată în calitate de martor

| 18 ian, 11:05

Deputatul Roberta Anastase a declarat joi că a fost chemată la DNA în calitate de martor, însă nu a dorit să spună dacă este vorba de un dosar de corupţie.

"Nu vă pot da niciun fel de detalii, fiind o anchetă în curs. Am fost chemată în calitate de martor. Am dat o declaraţie. Nu am voie să vă spun (...) Nu a fost o declaraţie lungă", le-a spus Anastase jurnaliştilor, după ce a stat aproape două ore în sediul DNA.

Întrebată dacă a dat declaraţii într-un dosar de corupţie, Anastase a spus că nu are voie să spună despre ce dosar este vorba, lucru întărit şi de avocatul său.

"A fost rugată de anchetatori să nu dea niciun fel de declaraţii la presă. Nu poate să vă declare absolut nimic în momentul de faţă. A fost chemată în calitate de martor. Nu vă putem spune despre ce este dosarul şi nici de ce a fost audiată", a spus avocatul care o însoţea, Bogdan Ionescu.

Tag-uri:
loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ