INCREDIBIL! Roberta Anastase implicată în arestarea Elenei Udrea

| 01 mar, 10:49

În motivarea deciziei de arestare preventivă a Elenei Udrea, judecătorii o pomenesc şi pe Roberta Anastase, care ar fi fost martor la o discuţie privind o mită primită de Udrea.

Declaraţia lui Adrian Gărdean: „Nastasia Gheorghe, secretarul general al MDRT, a organizat o masă la o pensiune de pe Valea Prahovei. La această masă a participat şi doamna Udrea. Din câte îmi amintesc, la această masă a fost prezentă și Roberta Anastase, împreună cu prietenul/soțul ei de atunci. În cadrul acestei discuţii, doamna Udrea mi-a spus toate aspectele financiare, în legătură cu plăţile care urmau să se facă către S.C. Termogaz Company S.A. Mi-a spus că va fi nevoie ca în schimbul derulării contractului, să dăm înapoi nişte bani prin contracte de sponsorizare”.

Consilierul Ştefan Lungu ar fi intermediat şi o altă tranzacţie ilegală de 200.000 de euro. Potrivit judecătorilor, el ar fi primit banii într-o pungă de la omul de afaceri Adrian Gărdean. Suma ar fi dat-o mai departe lui Gheorghe Nastasia, dar acesta nu i-a înmânat-o Elenei Udrea pentru că nu ştia nimic despre bani. Punga s-ar fi întors la Gărdean prin acelaşi consilier, scrie Stiripesurse.ro


Elena Udrea va ajunge săptămâna viitoare încă o dată în fata judecătorilor Curții Supreme. Pe 5 martie, avocații apărării vor încerca să înlocuiască măsura arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Același lucru s-a intâmplat și în dosarul Microsoft, când după șapte zile petrecute în arest, fostul ministru a fost eliberat.

 

Citeşte şi: Elena Udrea, o nouă strategie de apărare. Ce plănuieşte fostul ministru din spatele gratiilor

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

1 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
02 mar, 07:40
Adam
Oferta pentru toate judetele
Surpriza totala pe piata ofertelor de lucru! Oferim curs gratuit de instruire de la zero! NU este necesara niciun fel de experienta! sellectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time sau full-time, la alegere. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul ”Info” la adresa de email: [email protected]

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ