Român mort într-un ACCIDENT rutier din Austria

| 05 mai, 18:16

 

Un român care a încercat să-l dea la o parte de la volan pe un prieten de-al său, tot român, care conducea un microbuz pe o autostradă în Austria, a provocat astfel un accident mortal luni dimineață, relatează site-ul thelocal.at.

 

Cei doi s-au luat la ceartă din cauza unei țigări, iar conflictul a degenerat, bărbatul în vârstă de 29 de ani aflat pe bancheta din față atacându-l direct pe șoferul în vârstă de 30 de ani.

şoferul a pierdut controlul volanului, iar microbuzul s-a lovit de un camion mare, a derapat şi s-a răsturnat. Un bărbat de 60 de ani, care fusese aruncat din microbuz în momentul impactului cu camionul, a murit.

Tragedia s-a propdus pe autostrada A1, din Austria, în jurul orei 6:00 (05:00, ora locală). Şoferul şi unul dintre pasageri au fost uşor răniţi, însă doi dintre pasagerii din microbuz sunt grav răniţi.

O coloană de şapte kilometri s-a format pe autostradă, perturbând traficul, două benzi pe sensul de mers către Viena fiind închise. Autostrada a fost redeschisă cu o oră mai târziu.

Citeşte şi: TERIBIL! O jurnalistă din Târgu Mureș a murit într-un accident rutier

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ