Atletism: România - 5 medalii, 2 de aur, 2 de argint şi 1 de bronz, la Balcaniada de marş din Turcia

| 22 apr, 2013

Atleţii români au reuşit să obţină 5 medalii, dintre care 2 de aur, prin Adriana Enache, în concursul senioarelor, şi Adriana Dragomir, campion balcanic la juniori, 2 de argint (Alexandra Aichimoaei, la senioare, şi Mihaela Puşcaşu, la junioare), precum şi o medalie de bronz (Mihaela Acatrinei (junioare), la Campionatele Balcanice de marş disputate în localitatea turcă Ayvalik-Balikesir.

Cel mai bun rezultat al delegaţiei României, conduse de fostul mare atlet Leonida Karaiosifoglu, a fost obţinut în cursa senioarelor, dominată clar de reprezentantele noastre: Adriana Enache a trecut prima linia de sosire după 20 km cu timpul remarcabil de 1h39'17', secundată de Alexandra Aichimoaei- 1h44'02' , medaliată cu bronz NArin Saglam (Turccia) venind după 7 minute, în 1h51'01'.

Şi juniorul Adrian Dragomir a obţinut un rezultat bun, fiind medaliat cu aur cu timpul de 42'45' pe 10 km, iar la junioare cele două românce, Mihaela Puşcaşu şi Mihaela Acatrinei au luptat până pe ultimii metri ai celor 10 km, fiind depăşite cu dificultate de turcoaica Gamze Ozgur.
În clasamentul general pe ţări, primul loc a fost ocupat de gazde, Turcia totalizând 46 puncte, urmată de România- 39 puncte, Grecia- 19 puncte, Servia- 18 puncte, Bulgaria- 4 puncte.

 

 

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ