"România a trecut la un alt nivel". Mesajul lui Ciprian Marica, după alegerile prezidențiale

| 18 noi, 2014

Ciprian Marica a fost unul din jucatorii nationalei care i-a impins pe romani sa iasa la vot, iar acum se declara fericit. Atacantul spune ca rezultatul de aseara se leaga perfect cu victoria Romaniei de vineri contra Irlandei de Nord.

"Dragi prieteni! Va multumesc pentru un weekend minunat! Inceput cu victoria impotriva Irlandei de Nord si continuat cu victoria impotriva tuturor celor care spuneau ca Romania nu mai are viitor!

Voi ati aratat ca are! M-am bucurat enorm sa vad ca va pasa de fratii vostri de departe care sufera printre straini pentru un drept democratic! M-am bucurat enorm ca au iesit la vot tineri, multi tineri, despre care se spunea ca nu le pasa! Ca ati iesit in strada cand ati considerat ca aveti ceva de spus! Ca v-ati bucurat din suflet la anuntul rezultatului alegerilor, ca ati acceptat infrangerea cu barbatie!

Dragi prieteni, un lucru e clar : Romania a trecut la un alt nivel! Invingatorii de acum trebuie sa faca totul cu gandul la voi, fiindca ati demonstrat lumii intregi ca romanul da de pamant cu cel care nu-l respecta! Felicitari, Romania! si multumesc ca merg in strainatate, la clinica unde fac recuperarea, cu un zambet larg pe fata!

O saptamana grozava sa aveti!", e mesajul lui Ciprian Marica de pe Facebook.

Citește și: Reacţia Andreei Esca după alegeri

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ