ROMÂNIA se cutremură! Poze SCANDALOASE cu preoți, puse pe seama BOR

| 12 oct, 11:14

Un așa zis calendar ortodox cu preoți homosexuali realizat în România a fost prezentat de Huffington Post. Imaginile îi ironizează pe liderul rus Vladimir Putin și pe Patriarhul Kiril al Rusiei.

Calendarul ar fi fost realizat de Magdalena De Iona în România, care a spus pentru HF că acesta nu este destinat a fi utilizat în scopuri religioase, ci mai degrabă ca efort artistic împotriva homofobiei în Biserica Ortodoxă, la care aproape 90 la sută dintre români îi aparțin.

Echipa formată din români din spatele calendarelor "Preoti ortodocși" prezintă din nou imagini extrem de provocatoare, cu Vladimir Putin și Patriarhul Kiril al Rusiei în prim plan. Cei doi au o atitudine radicală față de comunitatea gay, președintele Rusiei interzicand "propaganda gay" în țară, ignorând total drepturile LGBT.

"Fotografiile demonstrează că dorințele și ispitele nu țin cont de sex, culoare, orientare sexuală, convingeri și credințe, vârstă sau de orice alt statut", au spus reprezentanții calendarului.

Citește și: Patriarhul Daniel, decizia care va indigna toată România

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

0 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ