România se luptă pentru marele premiu la Streetball în Qatar: 25.000 dolari!

| 09 dec, 2014

România va fi reprezentată în premieră la All Stars-ul baschetului 3x3, care va avea loc vineri la Doha, Qatar. Cei mai buni jucători de baschet 3x3 din lume se vor lupta pentru premii în valoare totală de 120.000 de dolari!

Echipa Bucureştiului, singura echipă din lume care a participat la toate cele trei finale ale circuitului mondial FIBA 3x3 World Tour, va fi condusă la Doha de Angel Santana, campion european cu naţionala de 3x3 a României şi cel mai bine clasat jucător european în FIBA 3x3 World Rankings. El îi va avea alături pe Iulian Corneanu şi Cristian Crăciun, coechipierii săi de la Ştiinţa Bucureşti, lotul fiind completat de un jucător spaniol, Alejandro Machin.

Reprezentanta Capitalei, locul patru la turneul final al circuitului mondial de baschet 3x3, nu s-a putut prezenta în formula clasică. Bogdan Popescu, Cătălin Vlaicu şi Vasile Ştefan, care au contribuit şi la cucerirea medaliilor de aur la Europene, sunt angrenaţi în Liga Naţională de Baschet alături de echipele lor de club şi nu vor juca la Doha.

FIBA 3x3 All Stars reuneşte în Qatar şase echipe: câştigătoarea circuitului mondial, echipele celor mai bine clasaţi jucători din Europa, America şi restul lumii, echipa celui mai bine clasat jucător din lume la categoria sub 18 ani, precum şi o reprezentantă a gazdelor.

Turneul este dotat cu premii în valoare totală de 120.000 de dolari. Fiecare echipă va primi din start 10.000 de dolari pentru participarea la acest regal al baschetului 3x3, iar câştigătoarea va fi recompensată cu un cec în valoare de 25.000 de dolari.

Citeşte şi: Streetball: Bucureşti, pe locul 4 la FIBA 3x3 World Tour

loading...

Ştirile orei

ECONOMICA.NET

DAILYBUSINESS.RO

STIRIDESPORT.RO

ROMANIATV.NET

2 Comentarii
Adauga un comentariu nou
COMENTARIU NOU
Login
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
24 aug, 22:17
unloazy
tadalafil in stores
brand cialis online Four months later, 10 months after meeting Joy, we have received the amazing news we are expecting
14 ian, 17:16
edudgeLix
stromectol 3 mg tab merck
ivermectin 3mg price Typically patients set their quit date 1 to 2 weeks from the time they start the medication in order to get the drug to therapeutic levels

ARTICOLE PE ACEEAŞI TEMĂ